❌İndirim Bitti! 🔥MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI | 7.397₺ 🔥

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,362
Son düzenleme:
Steel Legend yurt dışında daha ucuzken burada nasıl 1200TL daha pahalı anlamıyorum. Tomahawk'dan iyi bir de...

Fiyat iyi gibi.

Steel Legend yurt dışında daha ucuzken burada nasıl 1200TL daha pahalı anlamıyorum. Tomahawk'dan iyi bir de...

Fiyat iyi gibi.
Steel Legend'in daha ucuz olduğunu nereden biliyorsun? Belki eski bir kaynak olabilir, ilk çıktığında ucuza satışa sunuyorlar eğer tutarsa arttırıyorlar çünkü.

Geçen sene bu fiyatta olsa alınırdı da X870, B850 çıkması yakınken bence sıfır alınmamalı.

Steel Legend'in daha ucuz olduğunu nereden biliyorsun? Belki eski bir kaynak olabilir, ilk çıktığında ucuza satışa sunuyorlar eğer tutarsa arttırıyorlar çünkü.
Yeni:

Mid-range kısmına bakınız.
Ne pci exp ne nvme için 5.0 desteklemeyen sıradan bir b650 anakart.
Çoğu desteklemiyor zaten B650'lerin. Asrock'un Steel Legend gibi modelleri destekliyor.

Yeni:

Çoğu desteklemiyor zaten B650'lerin. Asrock'un Steel Legend gibi modelleri destekliyor.
TUF B650-Plus modeli destekliyor mesela. Opsiyonel sunmuş AMD kullanan kullanıyor bir şekilde.

Ne pci exp ne nvme için 5.0 desteklemeyen sıradan bir b650 anakart.
1-2 sene sonra kullanamayacağı anakartta neye yarayacak.Ekran kartını bir ihtimal anlarımda ssd için şuan yararı yok ısınma sorunları varken hem pahalı.Benim anakartta ssd 5.0 var ssd 4.0 kullanıyorum.5.0 geçmeyide düşünmüyorum bu anakartta.Ne zaman pcie5 ekran kartı gelir o zaman düşünürüm ama bu anakartlarla değil.

Yeni:

Bu anakart geçen amazonda 3800 tl ye satıldı bu bile nvme için 5.0 destekliyordu.

TUF B650-Plus modeli destekliyor mesela. Opsiyonel sunmuş AMD kullanan kullanıyor bir şekilde.

Bu anakart geçen amazonda 3800 tl ye satıldı bu bile nvme için 5.0 destekliyordu.
Arkadaşlar NVME 5.0 ile PCI 5.0 'ı karıştırıyorsunuz.

Tarihin gelmiş geçmiş en vasat B650'sini atıp 5.0 falan yazma ya. Power stages yerine çöp ayrık MOSFET'ler kullanan düşük fazlı vrm yapısıyla diğer prime b650'ler gibi rezil bir anakart. AM5 yazılmasına rağmen AM5 bir işlemci olan Ryzen 9 7900X'i üstünde stabil olarak çalıştıramazsın bile, çok zayıf.

Şu an anakart alacak alsam ASRock'ın Steel Legend veya Livemixer (stoklara girmesini) beklerim.

Geri