Neler Yeni

MSI MAG B650 Tomahawk WIFI 7.237,06 ₺ AMD B650 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertuğrul Yavuz
Burada 7.237,06 TL satıcı Tekramarket, mağaza puanı 10, diğer ürünleri de iyi puanlı siz de kontrol edin lütfen.
Ve gördüğüm kadarıyla msi yetkili satıcısı.

Amazon Prime'da da 7.599 Tl tekrardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendi sitesinde de havale eft ile 7.199 diyor arkadaşlar. Ben n11'den yapıştırdım bir tane. Vatan'daki ssd'yi de çektim. Gece bereketli mi geçiyor ne? 😄
Screenshot_2024-09-10-23-10-57-336.jpg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertuğrul Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldım bende ancak yine de bi anakarta bu kadar para vermek koymadı değil :D
Hayırlı olsun, N11'den mi aldın? Koyuyor orası öyle ama rahat kafa güzel ürün için biraz göz yummak lazım. Son zamanların en güzel fiyatından aldık yüksek ihtimalle orası sevindirici. Ürün sağlamca elimize ulaşır bir de uzuuun bir süre hayırlısıyla kullanırsak dadından yenmez.

lpretia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Aykut ışık
Hayırlı olsun, N11'den mi aldın? Koyuyor orası öyle ama rahat kafa güzel ürün için biraz göz yummak lazım. Son zamanların en güzel fiyatından aldık yüksek ihtimalle orası sevindirici. Ürün sağlamca elimize ulaşır bir de uzuuun bir süre hayırlısıyla kullanırsak dadından yenmez.
hangi işlemci ile kullanacaksınız. bu arada n11 den aldım eveet

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertuğrul Yavuz
hangi işlemci ile kullanacaksınız. bu arada n11 den aldım eveet
Yanına 7900x düşünüyorum, sizde var mıydı işlemci yoksa sonradan mı alacaksınız benim gibi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertuğrul Yavuz
Fiyatı piyasanın altına inen sağlam ürünleri alma hastalığım var, son bir aydır işlemci fiyatlarının yükseldiğini gözlemledim. Sağlam bir şey gelirse acımam. 🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

aha bir tane de psu paylaşayım gördüğüm kadarıyla fiyatı iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertuğrul Yavuz
anakart benim için en önemli parçadır. o yüzden acımadım aldım direkt. yoksa 7600x anakarttan daha ucuz :D
O fiyatlar yükselmeden önceydi, isterseniz bir ufaktan bakın 7600x fiyatına. 🙃 Bakmışken 7900x falan denk gelirse uygunundan beni de ayıktırırsınız. 😀

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
hep anakarta para baydık çok gariptir anakart işlemciden kat ve kat pahalı yakın 850 serileri 10 bin felan çıkarsa şaşmam sanki biraz üreticeler fiyat konusunda cıvıttı yoksa dolardan dolayımı dicem ama işlemci bu kadar pahalı değil.

lpretia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Aykut ışık
hep anakarta para baydık çok gariptir anakart işlemciden kat ve kat pahalı yakın 850 serileri 10 bin felan çıkarsa şaşmam sanki biraz üreticeler fiyat konusunda cıvıttı yoksa dolardan dolayımı dicem ama işlemci bu kadar pahalı değil.
Ucuz olan anakartlar da mevcut. Bu üst seviye bir anakart ve doğal olarak pahalı. Bu arada künyeden gördüğüm kadarıyla 7800x3d kullanıyorsunuz ve soğutma olarak deepcool ak620. Soğutma durumu nasıl fanın o işlemci için yetiyor mu? Kaç derecelerde?

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
eyyüb
Ucuz olan anakartlar da mevcut. Bu üst seviye bir anakart ve doğal olarak pahalı. Bu arada künyeden gördüğüm kadarıyla 7800x3d kullanıyorsunuz ve soğutma olarak deepcool ak620. Soğutma durumu nasıl fanın o işlemci için yetiyor mu? Kaç derecelerde?
pbo açık auto overclock ondan dolayı max 72 felan görüyor oyunlarda.
genelde 56-59 sıvıda taksan aynı derece veriyor ayar yaparsan 50-60 görür max bence.
pbo kapatsan yine düşer ama tam perfomans için açık olması lazım.
işlemci test yükte max 89 zaten geçmez o rakamı.
bu değerlerde normal değerler.
b650 tomhawk ta kullandım.
her gelen sanıyorku işlemci çok ısınıyor normal değer ilk alan herkes öyle sanıyor :)
Thermal Grizzly Kryonaut Extreme macun kullanıyorum soğutucunun içinden çıkan macunla arasında 1-2 derece var max.
b
kısaca soğutucu yetiyor thermalright çift fanlar soğutucular daği rağat yetiyor benim tercih etmemim nedeni dijital ekran var sessiz olması soğutucunun.
IMG_20240626_235417.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,627
Üyeler
165,213
Son üye
n4pz
Top Bottom