Monster Form
80+
- Reaksiyon skoru
- 111
Arkadaşlar geçen bu soğutucunun konusunu gördüm hem güzele benziyor hemde +20 dolar steam key var aldım ve incelemesinin olmadığını gördüm yapayım dedim;
Öncelikle ilk kez bir soğutucu montajı yapmama rağmen zorlamadı kablo bağlantılarını vb. internetten bakarak çok kolay yapabiliyorsunuz.
KUTU İÇERİĞİ:

Arkadaşlar kutudan standart olarak AM5 aparatı çıkıyor,içinden çıkan fanıda beğendim gayet sessiz bence.
PERFORMANS:
Arkadaşlar R5 7500f işlemci ile fan ayarlarını hiç ellemeden içinden çıkan macun ile yaptım testleri;

Boşta 44-46 derece civarı

6 dakikalık Cinebench R23 testinde 76-80 derece arası,

5 Dakikalık CPU-Z STRESS TEST'te 78-80 derece arası,

6 Dakikalık OCCT EXTREME'de 74-76 derece arası,

4 Dakikalık Prime95 testinde 64-66 derece arası gezdi.
Soğutucu hakkında genel izlenimim gayet sessiz,performansı güzel ve şık olduğu.

Kasa içinde böyle gözüküyor.
Arkadaşlar steam hesabımda güzel testlik oyunlar olmadığı için oyun testi yapmadım,
MSI sitesinden 10 dolarlık kodun başvurusunu yaptım inceleniyor diğer kod için ise 14 gün bekleme süresi var.
Arkadaşlar bu inceleme ilk incelemem hatalarım olabilir lütfen mazur görün umarım faydalı olmuştur.
Öncelikle ilk kez bir soğutucu montajı yapmama rağmen zorlamadı kablo bağlantılarını vb. internetten bakarak çok kolay yapabiliyorsunuz.
KUTU İÇERİĞİ:

Arkadaşlar kutudan standart olarak AM5 aparatı çıkıyor,içinden çıkan fanıda beğendim gayet sessiz bence.
PERFORMANS:
Arkadaşlar R5 7500f işlemci ile fan ayarlarını hiç ellemeden içinden çıkan macun ile yaptım testleri;

Boşta 44-46 derece civarı

6 dakikalık Cinebench R23 testinde 76-80 derece arası,

5 Dakikalık CPU-Z STRESS TEST'te 78-80 derece arası,

6 Dakikalık OCCT EXTREME'de 74-76 derece arası,

4 Dakikalık Prime95 testinde 64-66 derece arası gezdi.
Soğutucu hakkında genel izlenimim gayet sessiz,performansı güzel ve şık olduğu.

Kasa içinde böyle gözüküyor.
Arkadaşlar steam hesabımda güzel testlik oyunlar olmadığı için oyun testi yapmadım,
MSI sitesinden 10 dolarlık kodun başvurusunu yaptım inceleniyor diğer kod için ise 14 gün bekleme süresi var.
Arkadaşlar bu inceleme ilk incelemem hatalarım olabilir lütfen mazur görün umarım faydalı olmuştur.