termal macunu kontrol edin tekrar deneyin olmazsa soğutucunuzda sıkıntı vardır garantiye yollay
Denedim faydası yoktermal macunu kontrol edin tekrar deneyin olmazsa soğutucunuzda sıkıntı vardır garantiye yollayın
Garantiye başvurdumda ne zaman dönüş gelir bilmiyorumSorunlu bir model. Yurt dışında geri çağırma kampanyası başlatıldı. Servisle görüşün iade talebinde bulunun.
![]()
MSI Recalls MAG CoreLiquid 360R And 240R Coolers Hit by a Blockage Flaw
MSI has instituted a recall of its MAG CoreLiquid 360R And 240R liquid CPU coolers due to a manufacturing defect. Apparently, these coolers are prone to sediment build-up in the coolant channel, causing blockages, and severe loss in cooling performance. When idling, CPU temperatures can reach as...www.techpowerup.com
Yeni bir sıvı soğutucu alsam mı diye düşünüyorumDenedim faydası yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Garantiye başvurdumda ne zaman dönüş gelir bilmiyorum
Bence iade isteyin kurtulun. MSI/ASUS vb Sıvı soğutma almazdım ben olsam. LIAN LI/Silverstone/ID Cooling/Arctic/Enermax gibi GÜNCEL odağı sıvı soğutmalar olan markalara yönelin bence.Yeni bir sıvı soğutucu alsam mı diye düşünüyorum
Bende iade edicem düşüncem o daha 1 sene olmadan bozulan bir sıvı soğutucu berbat yaniBence iade isteyin kurtulun. MSI/ASUS vb Sıvı soğutma almazdım ben olsam. Silverstone/ID Cooling/Arctic/Enermax gibi GÜNCEL odağı sıvı soğutmalar olan markalara yönelin bence.
Raijintek kullanıyorum şuan. 360mm , çoğu kişi fan sesi var diyordu. Kaymak gibi akıyor. Yükte 45/50 derece.Bence iade isteyin kurtulun. MSI/ASUS vb Sıvı soğutma almazdım ben olsam. Silverstone/ID Cooling/Arctic/Enermax gibi GÜNCEL odağı sıvı soğutmalar olan markalara yönelin bence.
İşlemci ve güç ayarı?Raijintek kullanıyorum şuan. 360mm , çoğu kişi fan sesi var diyordu. Kaymak gibi akıyor. Yükte 45/50 derece.
daha dün haber gördüm "msi r model soğutucuları geri topluyor" diye biraz okudum ve üretim hatası var isrtersen haberi okuyabilirsinArkadaşlar işlemcim boşta 70 dereceleri görüyorum ayrıca pompadan cızırtı sesi de geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
üretim hatası var belki bu yüzden v2 çıktıBu modelin bu kadar sorun çıkartmasına çok şaşırıyorum. Üzüyorsun bizi MSIIIII
11400f 95w ayarliİşlemci ve güç ayarı?
Aldığınız sıcaklıklar normal. Güzel.11400f 95w ayarli