MSI MAG CoreLiquid 240r Sıvı Soğutucu Soğutmuyor!!!!

Emin Can

80+
Reaksiyon skoru
82
Arkadaşlar işlemcim boşta 70 dereceleri görüyorum ayrıca pompadan cızırtı sesi de geliyor yardımcı olursanız sevinirim.

termal macunu kontrol edin tekrar deneyin olmazsa soğutucunuzda sıkıntı vardır garantiye yollayın

Sorunlu bir model. Yurt dışında geri çağırma kampanyası başlatıldı. Servisle görüşün iade talebinde bulunun.

termal macunu kontrol edin tekrar deneyin olmazsa soğutucunuzda sıkıntı vardır garantiye yollay

termal macunu kontrol edin tekrar deneyin olmazsa soğutucunuzda sıkıntı vardır garantiye yollayın
Denedim faydası yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunlu bir model. Yurt dışında geri çağırma kampanyası başlatıldı. Servisle görüşün iade talebinde bulunun.

Garantiye başvurdumda ne zaman dönüş gelir bilmiyorum

Denedim faydası yok

Garantiye başvurdumda ne zaman dönüş gelir bilmiyorum
Yeni bir sıvı soğutucu alsam mı diye düşünüyorum

Yeni bir sıvı soğutucu alsam mı diye düşünüyorum
Bence iade isteyin kurtulun. MSI/ASUS vb Sıvı soğutma almazdım ben olsam. LIAN LI/Silverstone/ID Cooling/Arctic/Enermax gibi GÜNCEL odağı sıvı soğutmalar olan markalara yönelin bence.

Son düzenleme:
Bence iade isteyin kurtulun. MSI/ASUS vb Sıvı soğutma almazdım ben olsam. Silverstone/ID Cooling/Arctic/Enermax gibi GÜNCEL odağı sıvı soğutmalar olan markalara yönelin bence.
Bende iade edicem düşüncem o daha 1 sene olmadan bozulan bir sıvı soğutucu berbat yani

Bence iade isteyin kurtulun. MSI/ASUS vb Sıvı soğutma almazdım ben olsam. Silverstone/ID Cooling/Arctic/Enermax gibi GÜNCEL odağı sıvı soğutmalar olan markalara yönelin bence.
Raijintek kullanıyorum şuan. 360mm , çoğu kişi fan sesi var diyordu. Kaymak gibi akıyor. Yükte 45/50 derece.

Bu modelin bu kadar sorun çıkartmasına çok şaşırıyorum. Üzüyorsun bizi MSIIIII

Arkadaşlar işlemcim boşta 70 dereceleri görüyorum ayrıca pompadan cızırtı sesi de geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
daha dün haber gördüm "msi r model soğutucuları geri topluyor" diye biraz okudum ve üretim hatası var isrtersen haberi okuyabilirsin

Bu modelin bu kadar sorun çıkartmasına çok şaşırıyorum. Üzüyorsun bizi MSIIIII
üretim hatası var belki bu yüzden v2 çıktı

Geri