Kıtalararası balistikfüze
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,107
İster 3 taksit ister nays ile 2.350TL’ye alabilirsiniz bundan sonraki en düşük fiyat 3.100 TL
nays işbankasının bir uygulaması sanal kart kullanıyorsunuznayus ne oluyo hocam
birde arasında ne fark var bunla
İster 3 taksit ister nays ile 2.350TL’ye alabilirsiniz bundan sonraki en düşük fiyat 3.100 TL
Hocam nasıl açıklasam bilemedim ama akbank çatısı altından çıkan papara var ya mesela bu da iş bankasına bağlı bir kart paparaya göre baya fazla hediye para veriyornayus ne oluyo hocam
Pompa devri aynı ama fiyat farklı d:birde arasında ne fark var bunla
anladım hocam sağolun bi tane almak lazım demek ki . kullanım ücreti vs varmıaltından çıkan papara var ya mesela bu da iş bank
Yok hocam çok iyi bir şey tavsiye ederim kesinlikle hesap açmalısınızanladım hocam sağolun bi tane almak lazım demek ki . kullanım ücreti vs varmı
saolun hocam . peki bu nasıl acaba DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı SoğutucuYok hocam çok iyi bir şey tavsiye ederim kesinlikle hesap açmalısınız
200 daha koyup msi alırdım ben (ki öyle yaptım) hem pompa devri daha yüksek hem de estetik açıdan daha iyi duruyor BENCE!!2099 TL'ye DeepCool LE520 çok daha iyi bir tercih.
![]()
DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE520 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.149,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com