Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,007
Hm iyi uğraşıyorsunuz ben alıp unutuyorum o kafadayim uğrasamamDeğiştirmeyi seviyorum. Bir sürü ürün denemek güzel 1 hafta kullanıp satıyorum çoğunu.
Hm iyi uğraşıyorsunuz ben alıp unutuyorum o kafadayim uğrasamamDeğiştirmeyi seviyorum. Bir sürü ürün denemek güzel 1 hafta kullanıp satıyorum çoğunu.
ben beyaz alıcam da emin değilim deepcoolun beyaz modeli olabilirne almayı düşünüyorsun
Tt nin dimi buİyi fiyat olan çoğu ürünü alırım. Özellikle baktığım model yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Team Siren 240mmTt nin dimi bu
İmkan olsa sürekli değiştiririm. O kadar imkan yok.Hm iyi uğraşıyorsunuz ben alıp unutuyorum o kafadayim uğrasamam![]()
daha güzel görünüyor ürün fotolarındanTeam Siren 240mm
Yarın konusunu açıcam inceleme gibi ama tam inceleme değil. Teşekkür konusu gibi olacak geç oldu. Yarına kaldı konu.daha güzel görünüyor ürün fotolarından
iyi bakalım umarım denk gelirim yarın çalışıyor olucamYarın konusunu açıcam inceleme gibi ama tam inceleme değil. Teşekkür konusu gibi olacak geç oldu. Yarına kaldı konu.
Amcaoğlu al sen bunu hem Beyaz hem performansli borcum bitsin bende bunu alicamiyi bakalım umarım denk gelirim yarın çalışıyor olucam
360 sığarsa 360 alırım kankamAmcaoğlu al sen bunu hem Beyaz hem performansli borcum bitsin bende bunu alicam
DEEPCOOL LS520 RGB 240mm Beyaz Sıvı Soğutma LS520-WH Fiyatları ve Özellikleri
DEEPCOOL LS520 RGB 240mm Beyaz Sıvı Soğutma LS520-WH en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Anladım hayırlısı olsun360 sığarsa 360 alırım kankam
Ekran kartı neİyi fiyat olan çoğu ürünü alırım. Özellikle baktığım model yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
SanadaaaAnladım hayırlısı olsun