Neler Yeni

Msi Mag Force 100r kasa almak istiyorum ama anakartım Gigabyte A320M-S2H bi sorun yaşar mıyım?

hzmirany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Miran
Bütçe
500
Merhaba, uzun zaman önce bilgisayar toplamak için para biriktirmeye başladım. Bütçem kısıtlı olduğundan Gigabyte'ın A230M-S2H model anakartını aldım. Şimdi kasa olarak Msi Mag Force 100r kasa alıcam. Anakartımda herhangi bi RGB girişi göremedim. Fanların kontrolcüsünü direk PSU ya bağlayabiliyo muyuz? Veya başka bi şekilde RGB leri kullanabiliyor muyum?
Son olarak 500 tl nin altında kasa önerirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Başka kasa bakmayın en güzel f/p ürünlerinden birisi 100R, ben sizin yerinizde olsam, 100R alırdım. RGB konusuna da gelirsek, eğer psunuzda rgb kabloları varsa fanlara bağlayabiliyorsunuz diye biliyorum. Benim durumum da aynı şekilde SPEC-DELTA RGB var fakat anakartta rgb girişi yok fanlar psu'a bağlı.

hzmirany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Miran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka kasa bakmayın en güzel f/p ürünlerinden birisi 100R, ben sizin yerinizde olsam, 100R alırdım. RGB konusuna da gelirsek, eğer psunuzda rgb kabloları varsa fanlara bağlayabiliyorsunuz diye biliyorum. Benim durumum da aynı şekilde SPEC-DELTA RGB var fakat anakartta rgb girişi yok fanlar psu'a bağlı.
Peki RGB leri değişiyo mu veya ek bi kontrolcü falan aldın mı?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Peki RGB leri değişiyo mu veya ek bi kontrolcü falan aldın mı?
Bende SPEC-DELTA RGB var, kasa içerisinde RGB Kontrolcüsü var minicik bir kumanda ordan değiştirebiliyorum. Mod, hız ve power ayarı var.

hzmirany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Miran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende SPEC-DELTA RGB var, kasa içerisinde RGB Kontrolcüsü var minicik bir kumanda ordan değiştirebiliyorum. Mod, hız ve power ayarı var.
Aldığında içerisinden mi çıktı yoksa ek olarak mı aldın? Reset tuşundan kontrol etme imkanım var mı?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Aldığında içerisinden mi çıktı yoksa ek olarak mı aldın? Reset tuşundan kontrol etme imkanım var mı?
SPEC-DELTA için soruyorsanız reset tuşundan kontrol edilmiyor. İçinden çıktı hazır sistemle birlikte, sadece kasa almadım yani. Ama renk veya mod değiştirmek istediğimde çok uğraştırıyor. Temperli camı aç, kontrolcüye eğil, ayarla ve geri kapat falan yoruyor.

hzmirany

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusuf Miran
SPEC-DELTA için soruyorsanız reset tuşundan kontrol edilmiyor. İçinden çıktı hazır sistemle birlikte, sadece kasa almadım yani. Ama renk veya mod değiştirmek istediğimde çok uğraştırıyor. Temperli camı aç, kontrolcüye eğil, ayarla ve geri kapat falan yoruyor.
Anladım, çok teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Top Bottom