MSI MAG FORGE 100M bu kasa nasıldır

BlowEca

80+
Reaksiyon skoru
67
Merhaba arkadaşlar şu an hali hazırda dark vision pro kasasını kullanıyorum ve hava akışınından pek memnun değilim MSI MAG FORGE 100M isimli kasayı gördüm bu kasaya geçmelimiyim sizce sistemimde r 5 3600 ve saphire 5600xt pulse var sizce bu kasaya geçmem sistemimi rahatlatır mı ?

Merhaba arkadaşlar şu an hali hazırda dark vision pro kasasını kullanıyorum ve hava akışınından pek memnun değilim MSI MAG FORGE 100M isimli kasayı gördüm bu kasaya geçmelimiyim sizce sistemimde r 5 3600 ve saphire 5600xt pulse var sizce bu kasaya geçmem sistemimi rahatlatır mı ?
Güzel kasa ama sana 100r yi öneririm Argb çünkü 100r 100m ise rgb

güzel kasa bence

Evet haklısın ama anakartımda RGB giriş yeri yok ana kartım asrock b450m.hdv4.0 ve şu an 100tl fark var aralarında
Sen bilirsin hocam hava akışı olarak aynı kasa yoksa sadece 101m var onun 3 tane fanı var önde

Sizde sistemimin ısınma değerlerinde düşüş görür müyüm? yada önere bileceginiz bu fiyatlarda kasa var mı ?

Geri