QWuiet
80+ Bronze
Bu kasa mesh miAlınabilir, ayrıca forumda şu kasa da öneriliyordu.
Bu kasa mesh miAlınabilir, ayrıca forumda şu kasa da öneriliyordu.
Evet mesh olarak geçiyor önündeki plastiğin yan taraflarından hava alıyor gördüğüm incelemeler olumlu yönde (Veya tam mesh denmez bi yerde gördüm sadece mesh yazdığını)Bu kasa mesh mi
Güzel kasa 5 tane fan da cabasıEvet mesh olarak geçiyor önündeki plastiğin yan taraflarından hava alıyor gördüğüm incelemeler olumlu yönde (Veya tam mesh denmez bi yerde gördüm sadece mesh yazdığını)
Markanın kendi videosunu atayım ben size.
Rtx 3070 ve sıvı soğutma takılır mı sığar mıBu kasayı kullanıyorum ve harbiden kasa küçük. Kablolama yaparken çok zorluyor. Bu kasa içinde imzamdaki sistem var ve parçalarım çoook serin çalışıyor. Genel olarak 12400F'e stok fan yetersiz diyorlarken bende çok da sıcak çalışmıyor. %100 yükte 75 derece falan max görüyor. Oyunlarda ortalama 65-70 arası.
Rtx 3070 ve sıvı soğutma takılır mı sığar mıBen 100M kullanıyorum gayet iyi kasa soğutmada yeterli i5 11400F kule tipi soğutucu ile oyunlarda %70 %80 CPU kullanımı sırasında özellikle Battlefield 2042 oyununda işlemci 61 derece ile 67 derece arasında geziyor ekran kartı 50 derece ile 59 derece arasında dolaşıyor
Rtx 3070 ve sıvı soğutma takılır mı sığar mıBen 100M kullanıyorum gayet iyi kasa soğutmada yeterli i5 11400F kule tipi soğutucu ile oyunlarda %70 %80 CPU kullanımı sırasında özellikle Battlefield 2042 oyununda işlemci 61 derece ile 67 derece arasında geziyor ekran kartı 50 derece ile 59 derece arasında dolaşıyor
Rtx 3070 ve sıvı soğutma takılır mı sığar mıMSI kasalardan uzak durmakta fayda var malzeme kalitesi düşük oluyor genelde ve dar ve küçük kasalar
300mm'ye kadar ekran kartı desteği var hangi 3070 modelini alacaksanız markanın kendi sitesinden ölçülerine bakabilirsiniz. max 240mm radyatör desteği var.Rtx 3070 ve sıvı soğutma takılır mı sığar mı
Dostum dar ve küçük kasaların ne gibi bir problemi var? Normalden fazla mı ısınıyor hava akışı kötü mü300mm'ye kadar ekran kartı desteği var hangi 3070 modelini alacaksanız markanın kendi sitesinden ölçülerine bakabilirsiniz. max 240mm radyatör desteği var.
Kablolaması zor oluyor. Hava akışında hiçbir problem yok. Parçalarım buz gibi. Üst düzey sistemler için biraz kısıtlıyor yani anakart micro atx ya da mini itx olmak zorunda en fazla 240mm sıvı soğutma olduğu için işlemci bazında da bir yere kadar yükseltme yapılabilir soğutma kısıtı açısından bi 360mm takamıyorsunuz sonuçta. Orta seviyede hiçbir eksisi yok diyebilirim.Dostum dar ve küçük kasaların ne gibi bir problemi var? Normalden fazla mı ısınıyor hava akışı kötü mü
Rtx 3070 2 fanlıKablolaması zor oluyor. Hava akışında hiçbir problem yok. Parçalarım buz gibi. Üst düzey sistemler için biraz kısıtlıyor yani anakart micro atx ya da mini itx olmak zorunda en fazla 240mm sıvı soğutma olduğu için işlemci bazında da bir yere kadar yükseltme yapılabilir soğutma kısıtı açısından bi 360mm takamıyorsunuz sonuçta. Orta seviyede hiçbir eksisi yok diyebilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi üst düzey ekran kartları da genel itibariyle çok büyük olduğu için sığmayabiliyor.