Satıcı amazon.com.tr
Vade farksız 6 taksitle alınabiliyor . Fiyat çok iyi. Kaçırmayın
Vade farksız 6 taksitle alınabiliyor . Fiyat çok iyi. Kaçırmayın
Ekler
Son düzenleme:
GüzelmişSteam 20 dolar geri ödeme kampanyasıda var bu anakartta
Beyaz beyaz diye dolanıyorum bende . X670e gaming plus alacaktım bu fiyata görünce bunu aldım. En temizi siyah sisteme geri dönmek …Beyaz bir kart arıyodum ama galiba alıcam bunu
Sorma ya. Kasayı beyaz aldım başka beyaz bileşen bulamıyorum istediğim gibi )Beyaz beyaz diye dolanıyorum bende . X670e gaming plus alacaktım bu fiyata görünce bunu aldım. En temizi siyah sisteme geri dönmek …
2 kod olarak geldi bana toplam 21,75 dolar yüklendi steame..Güzelmiş
Beyaz bir kart arıyodum ama galiba alıcam bunu
Beyaz beyaz diye dolanıyorum bende . X670e gaming plus alacaktım bu fiyata görünce bunu aldım. En temizi siyah sisteme geri dönmek …
Bütçe uyuyor olsq bile bi anakarta bu kadar para vermeyin arkadaşGigabyte X670E Aorus Pro X AMD X670 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte X670E Aorus Pro X AMD X670 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütçeye uyuyor ise buyrun
Çok para , 2 katı neredeyse.Gigabyte X670E Aorus Pro X AMD X670 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Gigabyte X670E Aorus Pro X AMD X670 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Evet bu listemde ilk sırada sinerjide 15kydı almamıştım. 12-13lere gelmesini bekliyorum(hayal)Gigabyte X670E Aorus Pro X AMD X670 8000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
En iyi anakartları gigabyte yapıyor bu aradaÇok para , 2 katı neredeyse.
Ben pek gigabyte sevmiyorum . Msi asus devam