- Reaksiyon skoru
- 111
Beleş ama getirfinans'a taksit yapmıyor.
Asalettir baba asalettSağlam bir anakart. Şu duruşa asalete bir bak.
evet o anakart. çok dikkatli takarsan sorun olmaz. tam oturtmadan da kitlenebildiği için yanıyor.9800x3d nin yandığı anakart olarak geçiyor diye biliyorum acaba sorunlu bir seri mi alsak üzer mi ? Bende 9800x3d de kullanacağım bir çekindim bilene sormak istedim.
20+30 dolar nasıl alınıyor acabaçok sağlam düşmüş, birde üstüne 30$ + 20$ steam kodu veriliyor müko. üst seviye b650 vardı bunu alıp satışa koydum hemen![]()
tomahawk vrmler 80 amper senin attığın 60 amper nasıl o daha mantıklı. tomahawk çok daha iyi bir anakart.
Aynısını planlıyorum hocam ben de almıştım b650 tomahawk . Ben de karasız kalmıştım memnunsanız değşştirmiyorum ben deÇok güzel kartmış ama gerek varmı tartışılır ha illaki özellik iyidir ama b650 tomahawk almıştım almasaydım alırmıydım. Sanmıyorum. 9800 le mutluyum şuan
Şimdilik memnunum hocam anakart ta önemli tabi ama bazı arkadaşlar kızıcaktır eminim. Ama benim fikrimce çokta yüksek serilere gerek yok yok diye düşünüyorum hep fazladan çıkışlar vs napıcamki bendeki bile fazla. Fazları vs yeterli olsun yeter bence ki sanırım aynı bunla bizdeki.. aşırı oc yapıp 6900mhz yapayım diyosa. Bu tabiAynısını planlıyorum hocam ben de almıştım b650 tomahawk . Ben de karasız kalmıştım memnunsanız değşştirmiyorum ben de
Yeni nesil ssd gibi montajı olan ram li anakartlar gelecek o yüzden olabilirVatan herhalde ülkeden çekilecek stokları siliyor. Bu fiyatlar nedir..
Alıntıyı görüntüle