Neler Yeni

Msi MAG x870 tomahawk Anakart 5.0 Eternet kablo sorunu

Hakan3455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Torun
Bütçe
11000
Merhaba.. Arkadaşlar bu anakartı almak istiyorum açıkçası ama kullanan kullanmış olan bi kaç kişiye sordum carbon modelinde 2.5g ve 5g bağlantısı var bu modelde sadece 5g bağlantısı var eternet kablolu bağlantıda sabit 100mb hız veriyor 100mb üstünü kullanıyorsanız bu anakart yaramaz gibi açıklamalar aldım

doğruluk payı nedir bilenler yazabilir mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Demirdere
2.5g zaten 5g den daha eski ve yavaş bir iletişim hızı. 5g ile her türlü 100mbpsden fazlada sorun yaşamazsın. 5g nin yanındaki g gigabit demektir. Bu da 5gbps e kadar sorun olmayacağını gösterir. Ülkemizde de maksimum 1gbps hız alınabildiği için sorun bulunmuyor.
Not: aynı kartı 150mbps internetle kullanıyorum sorun yok.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Aynı anakartta sahibim wifi ile kullanıyorum ethernet kablosu takmadım. Girip bir bakmak istedim 5Gb/s hızda ağ transferinde imkan veriyor. Resmi sitesinden okumak istersin diye link bırakıyorum. 100mb da takılman için kablonun falan limitlemesi lazım veya farklı bir limitleyen olmamalı. Anakartta sorun yaşamazsın.

Hakan3455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Torun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2.5g zaten 5g den daha eski ve yavaş bir iletişim hızı. 5g ile her türlü 100mbpsden fazlada sorun yaşamazsın. 5g nin yanındaki g gigabit demektir. Bu da 5gbps e kadar sorun olmayacağını gösterir. Ülkemizde de maksimum 1gbps hız alınabildiği için sorun bulunmuyor.
Not: aynı kartı 150mbps internetle kullanıyorum sorun yok.
bilmiyorum bi arkadaştan alcam kartıda şmdi 10 11 bin ödeme yapacağım ben kablolu bağlantıda 100mb üstü alamadım diyince bi sormak istedim 1000mb internet kullanıyorum şimdi böyle sorun ilk defa duyunca şaşırdım

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Ethernet sağ tık; özellikler, yapılandır, gelişmiş, Speed& Duplex, Değer kısmından 1.0 gbps veya daha yüksek seçenek varsa seçip deeneyin.

Hakan3455

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Torun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı anakartta sahibim wifi ile kullanıyorum ethernet kablosu takmadım. Girip bir bakmak istedim 5Gb/s hızda ağ transferinde imkan veriyor. Resmi sitesinden okumak istersin diye link bırakıyorum. 100mb da takılman için kablonun falan limitlemesi lazım veya farklı bir limitleyen olmamalı. Anakartta sorun yaşamazsın.
çok teşekkür ederim bu kartı alıcam bende öyle söyleyince tereddüt ettim onda bi sorun var öyleyse bide bu ürün amazondan alınmış diyelim kartta bi sorun çıktı kablolu bağlantıda 100mb üstünü vermediğini gördük msi tarafından bi destek değişim alabilir miyiz 23 ay garantisi var daha kartın amazon üzerinden alınmış

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Nasıl tavır benimserler bilmiyorum msi da sorun yaşamadım hiç. Servise gönderirsin kontrol sağlarlar vaat edilen değerlere kart ulaşamazsa destek vereceklerini düşünüyorum.

Top Bottom