Msi Marka Psu Alınır mı

Şuanki Xigmatek 600w Psu um yüksek seviye Coil Whine yaptığı için daha kaliteli bir Psu olarak https://www.trendyol.com/msi/mag-a6...y-p-672574315?boutiqueId=61&merchantId=627352 bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl 1200 TL ye değermi Cw gibi cızırtı problemleri çıkartır mı?
Bütçe az daha çıkarsa bu çok daha iyi olur.

MSİ MPG750GF kullanıyorum msi ın psu ları genelde Tier A olarak geçiyor bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. 10 sene garanti sunuyor diye biliyorum , zaten 10 sene garanti verecek kadar güveniyorsa kendine olmuştur o iş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sisteminize şuan 600w yetiyorsa ve yakın zamanda güncellemiyecekseniz bütçe artırıp 750w bir psu ya geçmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yeni nesil kartlarla zaten daha yüksek güç kullanmanız gerekecek ve yine yeni bir psu alacaksınız. Kararınızı buna göre verin bence.

MSİ MPG750GF kullanıyorum msi ın psu ları genelde Tier A olarak geçiyor bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. 10 sene garanti sunuyor diye biliyorum , zaten 10 sene garanti verecek kadar güveniyorsa kendine olmuştur o iş.

Hocam sisteminize şuan 600w yetiyorsa ve yakın zamanda güncellemiyecekseniz bütçe artırıp 750w bir psu ya geçmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yeni nesil kartlarla zaten daha yüksek güç kullanmanız gerekecek ve yine yeni bir psu alacaksınız. Kararınızı buna göre verin bence.
şuan 600 w yetiyor ama seneye 3080 gibi bir karta geçeceğim o yüzden almak tercihimdir

uzun vadede bobin sesi cızırtısı vs. çıkarmatayacak diyorsanız alıyorum arkadaşlar https://www.hepsiburada.com/deepcoo...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.43.4

ben bunu kullanmadım o yüzden yorum yapmıyacağım. 3080 gibi karta geçecekseniz 750 idealdir güle güle kullanın.
sizin önerdiğiniz modelede baktımda hocam 3 k diyordu ondan elemek zorunda kaldım :D cevabınız için teşekkür ederim

arkadaşlar deep cool mu yoksa cougar mı hangisini almalıyım hangisi bobin sesi vs çıkarmaz ve daha sessiz çalışır kısaca hangisini önerirsiniz?

arkadaşlar cougar mı yoksa deep cool mu hangisini almam lazım önceliğim sessizlik ve bobin sesi olmaması

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,792
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri