Neler Yeni

Msi Marka Psu Alınır mı

Phanzox

80+ Silver
Şuanki Xigmatek 600w Psu um yüksek seviye Coil Whine yaptığı için daha kaliteli bir Psu olarak https://www.trendyol.com/msi/mag-a6...y-p-672574315?boutiqueId=61&merchantId=627352 bunu almayı düşünüyorum sizce nasıl 1200 TL ye değermi Cw gibi cızırtı problemleri çıkartır mı?
Bütçe az daha çıkarsa bu çok daha iyi olur.

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor

emiliano

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S
MSİ MPG750GF kullanıyorum msi ın psu ları genelde Tier A olarak geçiyor bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. 10 sene garanti sunuyor diye biliyorum , zaten 10 sene garanti verecek kadar güveniyorsa kendine olmuştur o iş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sisteminize şuan 600w yetiyorsa ve yakın zamanda güncellemiyecekseniz bütçe artırıp 750w bir psu ya geçmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yeni nesil kartlarla zaten daha yüksek güç kullanmanız gerekecek ve yine yeni bir psu alacaksınız. Kararınızı buna göre verin bence.

emiliano

80+ Bronze
MSİ MPG750GF kullanıyorum msi ın psu ları genelde Tier A olarak geçiyor bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. 10 sene garanti sunuyor diye biliyorum , zaten 10 sene garanti verecek kadar güveniyorsa kendine olmuştur o iş.

Hocam sisteminize şuan 600w yetiyorsa ve yakın zamanda güncellemiyecekseniz bütçe artırıp 750w bir psu ya geçmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Çünkü yeni nesil kartlarla zaten daha yüksek güç kullanmanız gerekecek ve yine yeni bir psu alacaksınız. Kararınızı buna göre verin bence.
şuan 600 w yetiyor ama seneye 3080 gibi bir karta geçeceğim o yüzden almak tercihimdir

uzun vadede bobin sesi cızırtısı vs. çıkarmatayacak diyorsanız alıyorum arkadaşlar https://www.hepsiburada.com/deepcoo...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.43.4

TerzP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
S

emiliano

80+ Bronze
ben bunu kullanmadım o yüzden yorum yapmıyacağım. 3080 gibi karta geçecekseniz 750 idealdir güle güle kullanın.
sizin önerdiğiniz modelede baktımda hocam 3 k diyordu ondan elemek zorunda kaldım :D cevabınız için teşekkür ederim

arkadaşlar deep cool mu yoksa cougar mı hangisini almalıyım hangisi bobin sesi vs çıkarmaz ve daha sessiz çalışır kısaca hangisini önerirsiniz?

arkadaşlar cougar mı yoksa deep cool mu hangisini almam lazım önceliğim sessizlik ve bobin sesi olmaması

Son düzenleme:
Top Bottom