Neler Yeni

🔥İndirim Msı MB Mag X670E Tomahawk Wıfı Am5 Ddr5 6600MHZ(OC) 9500 TL

tahsin053

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
gökhan tahsin
ryzen 7 7800x3d veya yein nesil 8.seri ile uyumlu olur mu bu?

Bunu alıcaktım hangisi daha iyi olur acaba
Bence asrock u al. Bende tomahawk b650 kullanıyorum saçma sapan sorunları var. Yok statik elektrikten etkilenir wi fi bluetooth kaybolur yok kendi kendine firmware çökertir güncelleme ister yazılımı adam gibi çalışmaz vs. İlk kurulumda bile çok uğraştırdı debug ledleri söndürene kadar canım çıktı. Yabancı forumlarda da aynı şikayetleri gördüm. Chipset hariç bu da aynısı

godanan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak
Bence asrock u al. Bende tomahawk b650 kullanıyorum saçma sapan sorunları var. Yok statik elektrikten etkilenir wi fi bluetooth kaybolur yok kendi kendine firmware çökertir güncelleme ister yazılımı adam gibi çalışmaz vs. İlk kurulumda bile çok uğraştırdı debug ledleri söndürene kadar canım çıktı. Yabancı forumlarda da aynı şikayetleri gördüm. Chipset hariç bu da aynısı

İlk defa böyle bi soruna denk geliyorum, var mı böyle genel problemler yoksa sana mı denk geldi

pcbuilder

80+
Dün akşam MSI'a yazmıştım, bugün olumsuz cevap geldi:

Merhaba,

Kampanya tarihlerimiz genel merkezimiz tarafından yönetiliyor ve sonrasında değişiklik yapılmıyor. Maalesef bu konuşa size yardımcı olamıyoruz.

İyi günler dileriz,

MSI Türkiye

Crest

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ömer Onur Alpaslan
Ben dün tomahawk wifi kurdum ama dediğiniz gibi sorun yaşamadım. Ez debug ledleri bende de yandı daha sonra flash bios ile update yapıp, dual channel ramin tekini çıkardım, ledler sönüp sistem açıldı. Aslında flash biosa gerek yoktu diye düşünüyorum, ilk başta rami çıkarmayı denemek aklıma gelmedi. Şu an boot sürem 20sn falan sadece o da her am5 platformda yaşanan bir durum sanırım.

tahsin053

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
gökhan tahsin
İlk defa böyle bi soruna denk geliyorum, var mı böyle genel problemler yoksa sana mı denk geldi
Bu saydıklarımı yaşadım ve çözümü için forumları gezdim orada gördüklerimi uygulayıp halledebildim ancak. TR forumlarında bu kartla ilgili pek doküman bulamadım ama yabancı forumlarda millet sorunları ve nasıl çözüleceğini yazmış. Şu an sıkıntı yok ama ilk hatasında sarı siteye satışa çıkacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben dün tomahawk wifi kurdum ama dediğiniz gibi sorun yaşamadım. Ez debug ledleri bende de yandı daha sonra flash bios ile update yapıp, dual channel ramin tekini çıkardım, ledler sönüp sistem açıldı. Aslında flash biosa gerek yoktu diye düşünüyorum, ilk başta rami çıkarmayı denemek aklıma gelmedi. Şu an boot sürem 20sn falan sadece o da her am5 platformda yaşanan bir durum sanırım.
İşte o da hata. Aynısını yaşadım rami çıkarıp geri taktım yine açılmadı, Bios flaşlayınca anca açıldı. Kart sanki donanım seçiyor. Wi fi kurmada sıkıntı yok hocam sıkıntı wi fi nin birden bire uçmasıydı. Wi fi ile birlikte bluetooth da kayboluyordu. Yabancı forumun birinde yazmışlar psu yu fişten çekin güç düğmesine peşpeşe basıp statik elektriği boşaltın diye. Denileni yaptım düzeldi. İlerleyen zamanda bir kez daha yaptı. Bir gün baktım rgb ler kafasına göre yanıyor kontrol edilemiyor. Mystic yazılımını sıfırdan yüklüyorum hata veriyor. Msı nın sitesi bunun için firmware çıkarmış onu yükledim düzeldi. Bir kere de msı center yazılımı durup dururken çöktü. Sistemlerimde çoğunlukla msı kart kullandım ama tomahawkı hiç sevmedim gördüğüm en sıkıntılı kart. Birkaç aydır sorun yok inşallah da olmaz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,215
Üyeler
159,742
Son üye
cakire
Top Bottom