K Kostaınlet 80+ Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 1 30 Ağustos 2023 #1 Rica etsem kartım için bir ayar önerir misiniz çoğu şeyi denedim ama genede stabil kalamadı
$ilent 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 25,516 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 19,482 30 Ağustos 2023 #2 Her GPU nun ayarı birbirinden farklıdır kendin deneme yanılma ile bulmalısın, sağlıklı şekilde işlemleri anlatıyorum: Rehber - Nvidia Ve AMD Ekran Kartlarında UnderVolt Yapmak ! Detaylı Rehber Selamlar, Bu rehberimde size elimden geldiğince detaylı şekilde nasıl UV (UnderVolt) yapabilceğinizi göstereceğim. Kullanıcağım görseller eski RX 580 8GB kartımda yaptığım ayarlar ve şuanki RTX 2060 6GB ekran kartımda yaptığım ayarlardan olucak. Öncelikle şunu belirteyim sizin kartınız belki... forum.donanimarsivi.com
Her GPU nun ayarı birbirinden farklıdır kendin deneme yanılma ile bulmalısın, sağlıklı şekilde işlemleri anlatıyorum: Rehber - Nvidia Ve AMD Ekran Kartlarında UnderVolt Yapmak ! Detaylı Rehber Selamlar, Bu rehberimde size elimden geldiğince detaylı şekilde nasıl UV (UnderVolt) yapabilceğinizi göstereceğim. Kullanıcağım görseller eski RX 580 8GB kartımda yaptığım ayarlar ve şuanki RTX 2060 6GB ekran kartımda yaptığım ayarlardan olucak. Öncelikle şunu belirteyim sizin kartınız belki... forum.donanimarsivi.com
K Kostaınlet 80+ Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 1 30 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Teşşekkürler rehber için çok sağolun