cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
linç geliyor6600 güçlü bi kart değil zaten
linç geliyor6600 güçlü bi kart değil zaten
E 85 olursa öp başına koy diyordun?65 diyelim düz dereceye, 6600 güçlü bi kart değil zaten 75 derece felan olur hotspot bence max 80.
@cfranko
6900 xT oWneRS clUBlinç geliyor
Ben 6600 u bu fiyata almazdım. 6600XT bulursan bu fiyatlara al.6600 6700 3060ti lhr bırını alıcam ama hangısı kovalıyorum fıyat kafam durdu valla
lan iy iişte 85 dereceye kadar olan hotpsot derecesi aAAAAAAAAAA cicikuş neler diyosun yaE 85 olursa öp başına koy diyordun?
85 olursa öp başına koy diyordun buda demek oluyorki daha da yüksek ısınabileceğini, 85-80 lerde kalırsa çok iyi olacağını söylüyordun. Şimdi kendinle çelişiyosun abi ne işlan iy iişte 85 dereceye kadar olan hotpsot derecesi aAAAAAAAAAA cicikuş neler diyosun ya
Sence fanları fullemek fan ömrü için ne kadar faydalı? Bence en mantıklısı ısıya göre fan rpm ayarı seçmek.Memleket meselesi oldu valla @deadfellow haklı ama 6600 çok güç tüketen bir kart değil gerekirse Amd Adrenalinden fullersin fanlari serin serin çalışırlar, hotspotlar da ısınmaz
85 olursa öp başına koy diyordun buda demek oluyorki daha da yüksek ısınabileceğini, 85-80 lerde kalırsa çok iyi olacağını söylüyordun. Şimdi kendinle çelişiyosun abi ne iş
Bir tıkı saymıyorum hocam konumuz bu mu shanndnsndns5600xt saf güç olarak 2060tan bir tık iyi
senimi kıralım 2 tık olsunBir tıkı saymıyorum hocam konumuz bu mu shanndnsndns
Boş yapmazsan sevinirim hayatım boyunca hem işlemci hem ekran kartı amd kullandım bu foruma katılmadan önce 4 tane hd serisi, katıldıktan sonra pulse RX570 sonrasında 5500XT kullandım. Elime para geçse 6600'e yükselteceğim ama para yoq kartımı satıp 1070e geçiyomCici kuş daha AMD ekran kartı kullanmıyorsun ve yorum yapıyorsun. 15 derece delta varsa öp başına koy : winkyface:
Fan dediğin yağlanır gerekirse değişir ekran kartı degistirmekten iyidir herhalde zaten geyiğine söyledim ben onu, hem zaten mech versiyonları da savunmuyorum ben bana yükselme ben senin tarafındayım85 olursa öp başına koy diyordun buda demek oluyorki daha da yüksek ısınabileceğini, 85-80 lerde kalırsa çok iyi olacağını söylüyordun. Şimdi kendinle çelişiyosun abi ne iş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sence fanları fullemek fan ömrü için ne kadar faydalı? Bence en mantıklısı ısıya göre fan rpm ayarı seçmek.
5500xt ile 6600 bir mi kardesım peki ?Boş yapmazsan sevinirim hayatım boyunca hem işlemci hem ekran kartı amd kullandım bu foruma katılmadan önce 4 tane hd serisi, katıldıktan sonra pulse RX570 sonrasında 5500XT kullandım. Elime para geçse 6600'e yükselteceğim ama para yoq kartımı satıp 1070e geçiyom