MSI Meg x870e Godlike ve Ryzen 9 9950x3d Sisteme Soğutucu Önerisi.

Ana parcalardan bahsetmistim hocam. Anakart islemci ram ekran karti gibi.
onları da getiremezsiniz hele ekran kartı direkt göze batar 5090 astral çok agır bir ekran kartı

zaten siz bu ürünlerin parasını türkiyeye sokun tr den garantil alırsıınz zaten istediginiz parçalar ile sistem zaten 10 bin birime çıkıyor 10 bin birimi tl ye çevirdiginde tr de de yakın bir sistem toplarsınıız degecek bir oaly yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Levi
onları da getiremezsiniz hele ekran kartı direkt göze batar 5090 astral çok agır bir ekran kartı

zaten siz bu ürünlerin parasını türkiyeye sokun tr den garantil ialırsıınz zaten istediginiz parçalar ile sistem zaten 10 bin birime çıkıyor 10 bin birimi tl ye çevirdiginde tr de de yakın bir sistem toplarsınıız degecek bir oaly yok
Valizime atacagim valla. En kotu tax oderim oda zaten TR fiyatina gore her turlu ucuz olur.

Valizime atacagim valla. En kotu tax oderim oda zaten TR fiyatina gore her turlu ucuz olur.
tr ye göre ucuz degil tr de asus rog astral 5090 globalden daha ucuz siz bilrisiinz

1749564852832.webp

• Beğen
tr ye göre ucuz degil tr de asus rog astral 5090 globalden daha ucuz siz bilrisiinz

Alıntıyı görüntüle

Genel olarak stoklar surekli yenileniyor. Sadece pick up yapilabiliyor. Bende chicagoda oldugum icin pick up yapabiliyorum.

Genel olarak stoklar surekli yenileniyor. Sadece pick up yapilabiliyor. Bende chicagoda oldugum icin pick up yapabiliyorum.
o zaman mantıklı micro centerden tax idesi yaparak gelebilir

Arkadaşlar selamlar. Konuyu doğru yere açmadıysam lütfen affedin. Şöyle bir sistem dizeceğim.

Anakart: MSI MEG X870E GODLIKE
İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D
Soğutucu: Noctua NH-D15 Chromax.Black
RAM: G.SKILL Trident Z5 Royal Series 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
▸ Model: F5-6000J2836F48GX2-TR5NS
▸ CL28-36-36-89
SSD:
▸ Samsung 990 Pro NVMe PCIe 4.0
▸ WD Black SN850X NVMe PCIe 4.0
Ekran Kartı: ASUS ROG Strix ASTRAL RTX 5090
Güç Kaynağı (PSU):
Enermax

Aklımda ki soru şu. Soğutucumun videolarda biraz büyük olduğunu gördüm. Acaba soğutucumun anakartımda RAM veya Ekran kartıma değme olasılığı var mı ? Anakart ve Kasam soğutucum için yeterli alanı sağlıyor mu ? Ekstra olarak soğutucu öneriside alabilirim kule tipi olacak şekilde. Şuanda sıvı soğutma istemiyorum. Teşekkür ederim hayırlı forumlar
Noctua NH-D15 G2 modeli tercih edebilirsiniz.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,162,348
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi