Öneri Msi mı Asus mu ? tercih etmeliyim

eyübc

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
85000
Arkadaşlar ilk defa oyuncu bilgisayarı alacağım bütçem 80-90k arası MSİ mı tercih etmeliyim ASUS mu ? Bir de intel işlemci mi AMD işlemci mi? tercih etmeliyim uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ilk defa oyuncu bilgisayarı alacağım bütçem 80-90k arası MSİ mı tercih etmeliyim ASUS mu ? Bir de intel işlemci mi AMD işlemci mi? tercih etmeliyim uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum ne önerirsiniz ?
Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama 80k bütçeye oyun bilgisayarı planınız varsa laptop almayın gidin masaüstü dizin bal gibi oynayın. İşlemci olarak amd den şaşma

Laptop mu alacaksın masaüstü mü ?

Laptop düşünüyorum üniversite öğrencisiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya ne kadar doğru bilmiyorum ama 80k bütçeye oyun bilgisayarı planınız varsa laptop almayın gidin masaüstü dizin bal gibi oynayın. İşlemci olarak amd den şaşma
Masaüstü dizmek mantıklı ancak üniversite öğrencisi olduğum için yanımda bulundurmam gerekiyor dersler için de kullanacağım hem de oyun oynayacağım yüksek bütçe seçme sebebim 5-6 yıl götürmesini istiyorum

Yurtta mı kalıyorsun hangi bölüm

Ftr bölümüm yurtta kalmıyorum aile evi

Aile evinde kalıyorsan 60-70 bin tl ye taş gibi bir masaüstü bilgisayar toplayıp okulda laptop lazım oluyorsa 10-20 bine de günlük kullanım için bir laptop yada tablet almanızı göneririm.

Geri