Msı mı asus mu tercih etmeliyim

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
4
Herkse kolay gelsin. Yeni bir ekran kartı alacağım. İki ekran kartı arasında kaldım. Benim için en önemli şey soğutma performansı. Tasarım çok umrumda değil. Performans zaten hemen hemen bütün ekran kartlarında aynı. Söz ettiğim ekran kartları. Asus prime rtx 5070 ve msı rtx 5070 12g gaming trio. Hemen hemen aynı fiyat etiketlerine sahip. Sizce hangisinin soğutma performansı daha balarılıdır

Herkse kolay gelsin. Yeni bir ekran kartı alacağım. İki ekran kartı arasında kaldım. Benim için en önemli şey soğutma performansı. Tasarım çok umrumda değil. Performans zaten hemen hemen bütün ekran kartlarında aynı. Söz ettiğim ekran kartları. Asus prime rtx 5070 ve msı rtx 5070 12g gaming trio. Hemen hemen aynı fiyat etiketlerine sahip. Sizce hangisinin soğutma performansı daha balarılıdır
Hocam bu paralar 5070e verilmez ama illa 5070 olcaksa msi gaming tabii ki

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hocam bu paralar 5070e verilmez ama illa 5070 olcaksa msi gaming tabii ki
Hocam 32-33 bin tl ye bulunabiliyorlar şu an. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı ekran kartı aslında 9070xt olabilir fakat nvidiayı bir tık daha çok seviyorum. 5070ti alayım desem en az 40k o para da bende yok şu an maalesef. Sizce daha mantıklı ne alabilirim

Hocam 32-33 bin tl ye bulunabiliyorlar şu an. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı ekran kartı aslında 9070xt olabilir fakat nvidiayı bir tık daha çok seviyorum. 5070ti alayım desem en az 40k o para da bende yok şu an maalesef. Sizce daha mantıklı ne alabilirim
5070 süper seriesi beklenebilir 70 ve ti arasında bir fiyatla çıkacak

Sırf Nvidia olsun diye daha güçsüz karta okadar para verilmez top model 9070XT ler 32-33K ya düşüyor.

Msi Gaming Trio serisi varken Asus alınmaz hocam, soğutma tarafında çok iyidir.

Hocam peki aklımda bir soru var. Ekran kartı güzel hoş gerçekten beğendiğim bi kart. Ama benim kasamın markası fsp. Ve içinde kullanılan psu fsp hydro k pro 750w 80 bronz. 750w evet yeterli ama psu da 1x24 pin 300w kablo var. Bu kablo bu ekran kartına uyar mı ne yapmalıyım

Msi Gaming Trio serisi varken Asus alınmaz hocam, soğutma tarafında çok iyidir.
katılıyorum ben de normalde 9070xt alacaktım ama nvidiadan şaşmak istemiyorum Gaming trio 5070 veya 5070 Ti düşünüyorum çok iyi modeller şöyle diyeyim asusun rog serisiyle kapışır asus prime falan gaming trio seviyesinde değil

Yanlış Bilgilendirme
Hocam peki aklımda bir soru var. Ekran kartı güzel hoş gerçekten beğendiğim bi kart. Ama benim kasamın markası fsp. Ve içinde kullanılan psu fsp hydro k pro 750w 80 bronz. 750w evet yeterli ama psu da 1x24 pin 300w kablo var. Bu kablo bu ekran kartına uyar mı ne yapmalıyım
Yetmez 850W civarı bi psu lazım her iki kart içinde.

Yetmez 850W civarı bi psu lazım her iki kart içinde.
Düzeltme yapayım 750W ile kullanılabilir fakat 9070XT yer yer 600W pik atabiliyor ve zaten hali hazırda 5070Tİ dan fazla güç çekiyor güzel bi 850W psu alırsanız kafanız daha rahat olur.

Düzeltme yapayım 750W ile kullanılabilir fakat 9070XT yer yer 600W pik atabiliyor ve zaten hali hazırda 5070Tİ dan fazla güç çekiyor güzel bi 850W psu alırsanız kafanız daha rahat olur.
Hocam o kart 600w nasıl pil atıyor emin misiniz bu bilgiye. 5090 mı bu 😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amd kendi sitesinde bile 750w öneriyor diye biliyorum ki genelde fazladan söylemelerine tağmen

Geri