Bol Tereyağlı İskender
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 510
Monsterin parçaları çin ürünüMonsterın bu modelini MSI üretiyor?
Monsterin parçaları çin ürünüMonsterın bu modelini MSI üretiyor?
Nerde yazıyor?Monsterın bu modelini MSI üretiyor?
Ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.Nerde yazıyor?
Hiç v25.1 modelini araştırdınız mı?Monsterin parçaları çin ürünü![]()
Ayrıca monsterin müşteri hizmetleri kötü neden msi varken logo basılmış msi alayım?Ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz.
Hiç v25.1 modelini araştırdınız mı?
Sadece MSI yazması laptopun kaliteli olduğu anlamına mı geliyor? GF63 gibi tek fanlı modelleri var onlarda MSI? Bu Alpha modelide en alt düzey kasalardan olan GL serisinin kasasını kullanıyor. Monsterın kasası bundan çok daha iyi ve rx6600m 130w RTX 3060'den çok daha zayıf bir kart.Ayrıca monsterin müşteri hizmetleri kötü neden msi varken logo basılmış msi alayım?
Sadece markaya bakmak yanlış.Msi bir kere monster ile karşılaştırılamaz, Vestel ile Apple gibi
Müşteri hizmetleri kötü dedim senin yazdığınla benim yazdığımın alakası yok.Sadece MSI yazması laptopun kaliteli olduğu anlamına mı geliyor? GF63 gibi tek fanlı modelleri var onlarda MSI? Bu Alpha modelide en alt düzey kasalardan olan GL serisinin kasasını kullanıyor. Monsterın kasası bundan çok daha iyi ve rx6600m 130w RTX 3060'den çok daha zayıf bir kart.
Bazı Vestel modellerinde güzel özellikler var ama yinede Apple ile karşılaştırılamaz bu da aynı şekil. Daha yüksek özellikli diye hurda almam.Sadece markaya bakmak yanlış.
Bazı Vestel modellerinde güzel özellikler var ama yinede Apple ile karşılaştırılamaz bu da aynı şekil. Daha yüksek özellikli diye hurda almam.
Örneğin msi thin modelleri, tulpar serisinden güzel bir model ile karşılaştırılamaz. Thin kasalar ısınıyor çünkü. Ama ısınma sorunu olmayan tulpar'lar var.Msi bir kere monster ile karşılaştırılamaz
Neden MSI varken logo basılmış MSI alayım diyerek ben kasasına modeline bakmıyorum MSI adına bakıyorum demiş oluyorsun zaten. Yukarıdada benzer cümleler kurdun.Müşteri hizmetleri kötü dedim senin yazdığınla benim yazdığımın alakası yok.
Sen dedinki bu msi ın logo basılmış hali bende dedimki Müşteri hizmetleri kötü neden logo basılmış msi alayım. İkiside MSİ ama birinin müşteri hizmetleri kötü hangisini alırsın?Neden MSI varken logo basılmış MSI alayım diyerek ben kasasına modeline bakmıyorum MSI adına bakıyorum demiş oluyorsun zaten. Yukarıdada benzer cümleler kurdun.
Logo basılmış olduğunu ben söylemedim. İkiside msi ama biri GL76 diğeri GP76 ve arada GPU farkı var.Sen dedinki bu msi ın logo basılmış hali bende dedimki Müşteri hizmetleri kötü neden logo basılmış msi alayım. İkiside MSİ ama birinin müşteri hizmetleri kötü hangisini alırsın?