Neler Yeni

Msi mi monster mi hangisi

Vision

80+
Ayrıca monsterin müşteri hizmetleri kötü neden msi varken logo basılmış msi alayım?
Sadece MSI yazması laptopun kaliteli olduğu anlamına mı geliyor? GF63 gibi tek fanlı modelleri var onlarda MSI? Bu Alpha modelide en alt düzey kasalardan olan GL serisinin kasasını kullanıyor. Monsterın kasası bundan çok daha iyi ve rx6600m 130w RTX 3060'den çok daha zayıf bir kart.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Sadece MSI yazması laptopun kaliteli olduğu anlamına mı geliyor? GF63 gibi tek fanlı modelleri var onlarda MSI? Bu Alpha modelide en alt düzey kasalardan olan GL serisinin kasasını kullanıyor. Monsterın kasası bundan çok daha iyi ve rx6600m 130w RTX 3060'den çok daha zayıf bir kart.
Müşteri hizmetleri kötü dedim senin yazdığınla benim yazdığımın alakası yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Melih Sahtiyan
İlgilendiği Kategoriler
yazılım, pc toplama,Bully Maguire
asus rog zephyrus ryzen 7 5800hs 3050ti'lı modelini kullanıyorum memnunum ekran kalitesi desen muazzam 120hz wqhd ekranı var küçük olmasının getirdiği dezavantajlar hariç çok iyi bir laptop kesinlikle tavsiye ederim

B0ra

80+ Bronze
Bazı Vestel modellerinde güzel özellikler var ama yinede Apple ile karşılaştırılamaz bu da aynı şekil. Daha yüksek özellikli diye hurda almam.
Msi bir kere monster ile karşılaştırılamaz
Örneğin msi thin modelleri, tulpar serisinden güzel bir model ile karşılaştırılamaz. Thin kasalar ısınıyor çünkü. Ama ısınma sorunu olmayan tulpar'lar var.

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Neden MSI varken logo basılmış MSI alayım diyerek ben kasasına modeline bakmıyorum MSI adına bakıyorum demiş oluyorsun zaten. Yukarıdada benzer cümleler kurdun.
Sen dedinki bu msi ın logo basılmış hali bende dedimki Müşteri hizmetleri kötü neden logo basılmış msi alayım. İkiside MSİ ama birinin müşteri hizmetleri kötü hangisini alırsın?

Vision

80+
Sen dedinki bu msi ın logo basılmış hali bende dedimki Müşteri hizmetleri kötü neden logo basılmış msi alayım. İkiside MSİ ama birinin müşteri hizmetleri kötü hangisini alırsın?
Logo basılmış olduğunu ben söylemedim. İkiside msi ama biri GL76 diğeri GP76 ve arada GPU farkı var.

Top Bottom