Nestherr
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
İkinci elde değerli olsa alınıp kullanılırda rog kadar değerli değil ve x870e aorus felan varken alınabilirliği düşündürtüyor
rogun x870e croshairi 30klarda ayrıca kalite olarak aynılar farkları yok ikinici eli neden düşünesin sen kullanacaksınİkinci elde değerli olsa alınıp kullanılırda rog kadar değerli değil ve x870e aorus felan varken alınabilirliği düşündürtüyor
X870-x870e bir farkı yok ikinci olarak ise sattığın zaman çok değer kaybediyor bunlar tomahawk bir nebze değerli oluyorda iş yapıyorsun desek x870e aorus 4 kanaldan 6400mhz çalıştırabiliyor msi 4 kanaldan 3600 MHz vrm ler biraz daha iyi desen aradaki fark yine çokrogun x870e croshairi 30klarda ayrıca kalite olarak aynılar farkları yok ikinici eli neden düşünesin sen kullanacaksın
hem arka panel girişlerinde hem de içeriklerinde farklılıklar var sunulan imkan ve seçenek=fiyat artışı
Bu modeller varken biraz saçma kaçıyor
dostum b850 ile x870 arasında bir fark yok fakat x870 ile x870e arasında çok fark var lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım
Bu modeller varken biraz saçma kaçıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
X870-x870e bir farkı yok ikinci olarak ise sattığın zaman çok değer kaybediyor bunlar tomahawk bir nebze değerli oluyorda iş yapıyorsun desek x870e aorus 4 kanaldan 6400mhz çalıştırabiliyor msi 4 kanaldan 3600 MHz vrm ler biraz daha iyi desen aradaki fark yine çok
Bu imkanların cidden 20k edeceğini düşünüyor musunuz?hem arka panel girişlerinde hem de içeriklerinde farklılıklar var sunulan imkan ve seçenek=fiyat artışı
Kanka nasıl bir farklılık olduğunu anlatır mısın bana?hem arka panel girişlerinde hem de içeriklerinde farklılıklar var sunulan imkan ve seçenek=fiyat artışı
dostum b850 ile x870 arasında bir fark yok fakat x870 ile x870e arasında çok fark var lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım
Fırsat olarak güzel fırsat ona lafım yok onu açarak iyi yapmışsınız Allah razı olsunda.Arkadaşlar konu buna bunu vereceğime vb vb değil Parası olan için bir fırsat mı fırsat bu yönden bakalım lütfen![]()
18+2+1 DRPS ile o fiyata kesinlikle alınır.
Özellik olarak saçma hocam msi rog veya aorus serisi gibi bir farklılık sunmuyor18+2+1 DRPS ile o fiyata kesinlikle alınır.
Et döner büyük lüks20000 TL buna veceğime 4 e asus b650 anakart alır kalanıyla her gün et döner yer lcw den giyinirdim![]()
8 katman PCB ve 18+2 VRM iyi ya, muadilleri o fiyatta değil. Sonra özellikle hoparlörde uğultu, kulaklıkta dip ses sorunu var diye şikayet ediyorlar ya da aldırmadan kullanıyorlar. Onlar hep PCB'den.Söylediğim şeylerde çok nisch şeyler değil yani kullanıcıya hitap olarak hitap ettiği kullanıcıya bile mantıksız bir faydası yok he ismi var msi carbon görüntüsü güzel ona lafım yok ama fiyat etme konusunda hiç sanmıyorum alan bir kez alıyor diye çok kar marjı koymalarıda bunun cabası
Özellik olarak saçma hocam msi rog veya aorus serisi gibi bir farklılık sunmuyor
Ama ben de olsam MSI almam.Söylediğim şeylerde çok nisch şeyler değil yani kullanıcıya hitap olarak hitap ettiği kullanıcıya bile mantıksız bir faydası yok he ismi var msi carbon görüntüsü güzel ona lafım yok ama fiyat etme konusunda hiç sanmıyorum alan bir kez alıyor diye çok kar marjı koymalarıda bunun cabası
Özellik olarak saçma hocam msi rog veya aorus serisi gibi bir farklılık sunmuyor