Yardım Msi Optix G241 monitörde çizgiler çıktı

dufiwn

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhaba, 4 Ekim 2022 tarihinde aldığım monitörün altında görseldeki gibi çizgiler çıktı. Msi sitesinde garantisi 36 ay gözüküyor yani son 1 ay kaldı garantinin bitmesine. Servispointi arıyorum telefonla ulaşamıyorum sizce bu ürünü nasıl tamir ettirebilirim?

WhatsApp Image 2025-09-01 at 11.36.25.webp

Merhaba, 4 Ekim 2022 tarihinde aldığım monitörün altında görseldeki gibi çizgiler çıktı. Msi sitesinde garantisi 36 ay gözüküyor yani son 1 ay kaldı garantinin bitmesine. Servispointi arıyorum telefonla ulaşamıyorum sizce bu ürünü nasıl tamir ettirebilirim?

Alıntıyı görüntüle
kral msi ekranlarda oluşan çoğu arıza tamir edilmiyor garanti süresi 24-36 tam emin değilim eger yollarsan servispointe garanti devam ediyorsa direk değişim iade veriyorlar

Alıntıyı görüntüle
Kronik sorunlu diyeceğim ama G2412 vb. ile aynı paneli kullanmıyor ilginç. Bugün Pazartesi Servispoint birazdan işe başlar ararsınız. Sorunlarınızı anlatın ve iade/değişim talep edin, monitörü kutunun içine sorunlarınızın vb. yazılı olduğu bir kağıt koyarak göndereceksiniz. Servispoint'te işler hızlı oluyor sorun yaşayacağınızı sanmam. Değişimde çok yüksek ihtimal MSI G244F önerecekler kabul etmeyin, hem kötü bir monitör almış olacaksınız hem de garantiniz bitecek. İade alıp yeni monitöre geçmeniz daha iyi olur, faturanızda ne kadara aldığınız yazıyor? Ona göre öneri yapabilirim.

Bende 2022 yılında MSİ monitor aldım temmuz 2025'de monitor altında sizde'de olduğu gibi çizgiler çıktı, yeni monitor arıyorum eğer daha kötü olmazsa boyle beni idare ederse yıl sonuna kadar yeni monitor alacağım.

Kronik sorunlu diyeceğim ama G2412 vb. ile aynı paneli kullanmıyor ilginç. Bugün Pazartesi Servispoint birazdan işe başlar ararsınız. Sorunlarınızı anlatın ve iade/değişim talep edin, monitörü kutunun içine sorunlarınızın vb. yazılı olduğu bir kağıt koyarak göndereceksiniz. Servispoint'te işler hızlı oluyor sorun yaşayacağınızı sanmam. Değişimde çok yüksek ihtimal MSI G244F önerecekler kabul etmeyin, hem kötü bir monitör almış olacaksınız hem de garantiniz bitecek. İade alıp yeni monitöre geçmeniz daha iyi olur, faturanızda ne kadara aldığınız yazıyor? Ona göre öneri yapabilirim.
Garantisi 36 ay mi oluyor bilginiz var mı? Faturada 4707 tl yazıyor.

Alıntıyı görüntüle
36 ay trde geçerli değildir muhtemelen globalde geçerli oluyor. Garanti olsaydı servis point çok hızlı şekilde hallediyor da mail üzerinden yazabilirsiniz hemen dönüyorlar

Servispoint iade olarak kabul etti bir dosya gönderdi. Dosya ile trendyola başvurdum 2-3 gün içerisinde para iadesi yapılacakmış.

Son düzenleme:
Tutari söylemediler fatura tutarı olacaksa 4700 TL olacak gibi duruyor. Daha büyük monitör almayı düşünüyorum. Bütçeyi arttırıp 32" Odyssey G5 G55C 2K 165 Hz Gaming Monitör almayı düşündüm öğrenci indirimi ile 7800 tl ye geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,041
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri