❌İndirim Bitti! MSI OPTIX G24C6P Gaming Monitör, Curved, 23.6", FHD, VA, 144HZ, 1MS (2400₺)

şöyle düşün VA IPS farkı olacaktır ama bu fiyata 32 inş 2k alıyorsun MSİ alıyorsun hele ölü piksel vb gelmezse ilerde imkansız gibi bu fiyata.Bırak VA olsun bizim olsun.Devir kötü :)

kardeşim va dan güzel IPS Ama 3700 TL güzeldir 12 15k dan :)
27inch ips QHD 3300₺

Ben hem ıps hem va paneli çift monitör kullandım.
Arada çok renk farkı vardı.
Şuan ise MSI IPS kullanıyorum.
Bir daha VA almam.

şöyle düşün VA IPS farkı olacaktır ama bu fiyata 32 inş 2k alıyorsun MSİ alıyorsun hele ölü piksel vb gelmezse ilerde imkansız gibi bu fiyata.Bırak VA olsun bizim olsun.Devir kötü :)

27inch ips QHD 3300₺

Ben hem ıps hem va paneli çift monitör kullandım.
Arada çok renk farkı vardı.
Şuan ise MSI IPS kullanıyorum.
Bir daha VA almam.
Tercih meselesi bir de şuan konuştugumuz 32 inç 2k yani 3700 fena bir fiyat değil.27 msi nin de var 3.400 e 2k 165 hz.

Tercih meselesi bir de şuan konuştugumuz 32 inç 2k yani 3700 fena bir fiyat değil.27 msi nin de var 3.400 e 2k 165 hz.
Fiyatı ucuz monitörün zaten bir şey demiyorum ama ben ne olursa olsun VA alınmaz diyorum.

Hangi ekran teknolojisinin en iyi olduğu konusunda kesinlikle doğru bir cevap yok. Örneğin mükemmel bir siyah seviyesi ve yüksek hız istiyorsanız, böyle bir durumda üst düzey bir VA monitör sizin için en iyi seçenektir. Ya da monitörünüzün Adobe RGB renk uzayını kapsamasını istiyorsanız, bir IPS monitör tercih etmeniz gerekir. Yani uzun lafın kısası, monitör seçiminde doğru tercih, tamamen sizin o monitörü hangi amaçla kullanacağınızla ilgilidir.

Aynen hocam ilk izlenim ne sende memnun musun ? Ölü piksel ve bulutlatma yok bende şimdilik gördüğüm kadarıyla.
Bendede öyle bir şey çıkmadı testleri yaptım .
Çok şık ve görüntü kalitesi güzel ps4 de kullanmama rağmen hoşuma gitti kasa alınca display port ile bağlayıp 165hz yapıcam . Çok uygun fiyata geldi Amerika da ki fiyatı 370 dolar .
Siz memnum kaldınızmı?

Bende çok beğendim. Çizim, oyun ve film için aldım zaten. On numara. Fiyatı acayip uygun dediğin gibi. Bende memnunum. İyi yakalamışız :D

ürün baya guzel bende bir ölü piksel çıktı bu sebeple iade edecek gibiyim.Ama sorunsuz ise kesinlikle güzel baya begendim de bir tık büyük geldi bana :D cift monitör icin uygun değil ama tek bir taneye göre güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,624
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri