Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 17,093
Aynen va oluyor.Curved monitörler genelde Va oluyor zaten benim bildiğim.
İps de varda 15k falan
Aynen va oluyor.Curved monitörler genelde Va oluyor zaten benim bildiğim.
kardeşim va dan güzel IPS Ama 3700 tl güzeldir 12 15k danAynen va oluyor.
İps de varda 15k falan
27inch ips QHD 3300₺kardeşim va dan güzel IPS Ama 3700 TL güzeldir 12 15k dan![]()
şöyle düşün VA IPS farkı olacaktır ama bu fiyata 32 inş 2k alıyorsun MSİ alıyorsun hele ölü piksel vb gelmezse ilerde imkansız gibi bu fiyata.Bırak VA olsun bizim olsun.Devir kötü![]()
Tercih meselesi bir de şuan konuştugumuz 32 inç 2k yani 3700 fena bir fiyat değil.27 msi nin de var 3.400 e 2k 165 hz.27inch ips QHD 3300₺
![]()
ViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör
ViewSonic VX2758-2KP-MHD Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben hem ıps hem va paneli çift monitör kullandım.
Arada çok renk farkı vardı.
Şuan ise MSI IPS kullanıyorum.
Bir daha VA almam.
Fiyatı ucuz monitörün zaten bir şey demiyorum ama ben ne olursa olsun VA alınmaz diyorum.Tercih meselesi bir de şuan konuştugumuz 32 inç 2k yani 3700 fena bir fiyat değil.27 msi nin de var 3.400 e 2k 165 hz.
32 inç olanı diyorsan ben dün teslim aldımMonitörü teslim aldım başka alan var mı arkadaşlar ?
Aynen hocam ilk izlenim ne sende memnun musun ? Ölü piksel ve bulutlatma yok bende şimdilik gördüğüm kadarıyla.32 inç olanı diyorsan ben dün teslim aldım
Bendede öyle bir şey çıkmadı testleri yaptım .Aynen hocam ilk izlenim ne sende memnun musun ? Ölü piksel ve bulutlatma yok bende şimdilik gördüğüm kadarıyla.