Ben kullanıyorum Mükemmel 1 ay önce 1839 tl ye aldım msı garantili ve kalitesi muazzam 144hz 1ms zaten telefondan bile kontrol edilebiliyor kesinlikle almanı öneririmMsi optix mag271cv 2085 TL bu fiyata bu monitör alınır mı? Yoksa aynı fiyata daha iyi monitör var mıdır?
Çok teşekkür ediyorum günlerdir gamepower la msi arasında kalıyordum ama bir yanım hep msi al diyordu gönül rahatlığıyla alacağım o zaman çok sağolBen kullanıyorum Mükemmel 1 ay önce 1839 TL ye aldım msı garantili ve kalitesi muazzam 144hz 1ms zaten telefondan bile kontrol edilebiliyor kesinlikle almanı öneririm
O monitörüde inceledim fakat kontrast ve parlaklık oranları biraz düşük değil miMSI da iyi ama ben AOC 27G2U almanı öneririm.
gamepower klavyede güzel ama monitörde msı kalitesi bir başka oluyor arkasında dağ gibi msı var. Birde eğer alırsan aldığında gaming center programına arkasındaki "Imei" kodunu girerek kaydet kaydedip formu doldurursan 3 ay hediye garanti kazanıyorsun bana 3 ay garanti verdiler hediye olarak kaydetmesen yinede sıkıntı yokÇok teşekkür ediyorum günlerdir gamepower la msi arasında kalıyordum ama bir yanım hep msi al diyordu gönül rahatlığıyla alacağım o zaman çok sağol
Bence değil, arkadaşım kullanıyor ve ben güzel buldum. Gaming gecesinde indirime girerse alacağım. Sana da öneririm ama dediğim gibi MSI da iyidir. Curved istiyorsan MSI al.Çok teşekkür ediyorum günlerdir gamepower la msi arasında kalıyordum ama bir yanım hep msi al diyordu gönül rahatlığıyla alacağım o zaman çok sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
O monitörüde inceledim fakat kontrast ve parlaklık oranları biraz düşük değil mi
Tamamdır teşekkürlerBence değil, arkadaşım kullanıyor ve ben güzel buldum. Gaming gecesinde indirime girerse alacağım. Sana da öneririm ama dediğim gibi MSI da iyidir. Curved istiyorsan MSI al.
Çok teşekkür ederim sağolasıngamepower klavyede güzel ama monitörde msı kalitesi bir başka oluyor arkasında dağ gibi msı var. Birde eğer alırsan aldığında gaming center programına arkasındaki "Imei" kodunu girerek kaydet kaydedip formu doldurursan 3 ay hediye garanti kazanıyorsun bana 3 ay garanti verdiler hediye olarak kaydetmesen yinede sıkıntı yok