Neler Yeni

Çözüldü✓ Msi optix mag271cv

SametG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Güler
Msi optix mag271cv 2085 tl bu fiyata bu monitör alınır mı? Yoksa aynı fiyata daha iyi monitör var mıdır?

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Msi optix mag271cv 2085 TL bu fiyata bu monitör alınır mı? Yoksa aynı fiyata daha iyi monitör var mıdır?
Ben kullanıyorum Mükemmel 1 ay önce 1839 tl ye aldım msı garantili ve kalitesi muazzam 144hz 1ms zaten telefondan bile kontrol edilebiliyor kesinlikle almanı öneririm

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
MSI da iyi ama ben AOC 27G2U almanı öneririm.

SametG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum Mükemmel 1 ay önce 1839 TL ye aldım msı garantili ve kalitesi muazzam 144hz 1ms zaten telefondan bile kontrol edilebiliyor kesinlikle almanı öneririm
Çok teşekkür ediyorum günlerdir gamepower la msi arasında kalıyordum ama bir yanım hep msi al diyordu gönül rahatlığıyla alacağım o zaman çok sağol 😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

MSI da iyi ama ben AOC 27G2U almanı öneririm.
O monitörüde inceledim fakat kontrast ve parlaklık oranları biraz düşük değil mi

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çok teşekkür ediyorum günlerdir gamepower la msi arasında kalıyordum ama bir yanım hep msi al diyordu gönül rahatlığıyla alacağım o zaman çok sağol 😊
gamepower klavyede güzel ama monitörde msı kalitesi bir başka oluyor arkasında dağ gibi msı var. Birde eğer alırsan aldığında gaming center programına arkasındaki "Imei" kodunu girerek kaydet kaydedip formu doldurursan 3 ay hediye garanti kazanıyorsun bana 3 ay garanti verdiler hediye olarak kaydetmesen yinede sıkıntı yok

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

O monitörüde inceledim fakat kontrast ve parlaklık oranları biraz düşük değil mi
Bence değil, arkadaşım kullanıyor ve ben güzel buldum. Gaming gecesinde indirime girerse alacağım. Sana da öneririm ama dediğim gibi MSI da iyidir. Curved istiyorsan MSI al.

SametG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Samet Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence değil, arkadaşım kullanıyor ve ben güzel buldum. Gaming gecesinde indirime girerse alacağım. Sana da öneririm ama dediğim gibi MSI da iyidir. Curved istiyorsan MSI al.
Tamamdır teşekkürler 😊

gamepower klavyede güzel ama monitörde msı kalitesi bir başka oluyor arkasında dağ gibi msı var. Birde eğer alırsan aldığında gaming center programına arkasındaki "Imei" kodunu girerek kaydet kaydedip formu doldurursan 3 ay hediye garanti kazanıyorsun bana 3 ay garanti verdiler hediye olarak kaydetmesen yinede sıkıntı yok
Çok teşekkür ederim sağolasın 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,612
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom