Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Va panel zaten başlı başına sorun dostum.IPS panel olması daha iyi olması için tek başına yeterli bir sebep değil
Va panel zaten başlı başına sorun dostum.IPS panel olması daha iyi olması için tek başına yeterli bir sebep değil
VA panellerin en büyük eksisi genel olarak fazla ghostinge sahip olmaları, bu model de fazla ghostinge sahip değil.Va panel zaten başlı başına sorun dostum.
Aynı modelin IPS olanı ve daha ucuza olanı mevcut dostum yani her türlü daha alınabilir.VA panellerin en büyük eksisi genel olarak fazla ghostinge sahip olmaları, bu model de fazla ghostinge sahip değil.
IPS olan modeli de iyi zaten ama ben kontrast avantajından dolayı VA modelini tercih ederdim. Daha iyi HDR performansı isteniyorsa IPS olan alınabilirAynı modelin IPS olanı ve daha ucuza olanı mevcut dostum yani her türlü daha alınabilir.
Kontrast için 900 TL fazladan verilmez bence.IPS olan modeli de iyi zaten ama ben kontrast avantajından dolayı VA modelini tercih ederdim. Daha iyi HDR performansı isteniyorsa IPS olan alınabilir