Neler Yeni

Çözüldü✓ MSI PRO B650 S nasıldır ?

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Yunus Şahin
İşini görür niye iade edesin? Güzel de anakart fiyatı da iyi.

Tritient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşini görür niye iade edesin? Güzel de anakart fiyatı da iyi.
Bu fiyata bunun gibi alternatifler var mı açısından sormuştum aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani daha düşük fiyata bunun alternatifi olacak bir anakart var mıdır , kalitesi nasıldır, bios'u sorunsuz mudur

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Yunus Şahin

Yani daha düşük fiyata bunun alternatifi olacak bir anakart var mıdır , kalitesi nasıldır, bios'u sorunsuz mudur

Sanmıyorum. Bu fiyata en iyisi olabilir.

ThE LoSt

80+ Gold

Tritient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut
Bir çok kez forumlarda önerildi 6k bütçe ile dahi alınabilir bir kart ki siz -500 TL altına almışsınız iadelik bir durum yok güle güle kullanın.
Teşekkür ederim hocam, çalıştığım şirkette msi anakart kullananlarda biosu stabil olmadığı yönünde şikayetler duyuyordum da ondan bir içim rahat etmemişti

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Buğra
Merhabalar arkadaşlar dün gaming gecesine https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-pro-b650-s-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,399772916.html bu anakartı 5.6k'ya aldım mantıklı mı? Yoksa iade mi edeyim yorumlarınızı bekliyorum.
ben de dün gaming gecesinden aldım çok araştırdım 6 kez konu açmışımdır herkes çok önerdi anakartı iyice araştırdım bu anakart 8 9k lık anakartlarla kapışıyor resmen çoğu asus anakarttan daha iyi mesela asus tuf gaming b650 wifi 8k düşmüştü arada kalmıştım ama karşılaştırdığımda görünüş harici bir farklılık yok hatta msı faz sayısı olarak öne geçiyor
karşılaştırmaya bakabilirsiniz

Tritient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut
ben de dün gaming gecesinden aldım çok araştırdım 6 kez konu açmışımdır herkes çok önerdi anakartı iyice araştırdım bu anakart 8 9k lık anakartlarla kapışıyor resmen çoğu asus anakarttan daha iyi mesela asus tuf gaming b650 wifi 8k düşmüştü arada kalmıştım ama karşılaştırdığımda görünüş harici bir farklılık yok hatta msı faz sayısı olarak öne geçiyor

İkimize de hayırlı olsun o zaman dostum :kedi:

Son olarak 1x16 GB Ram arayışındayım hocam siz aldınız mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Buğra
İkimize de hayırlı olsun o zaman dostum :kedi:

Son olarak 1x16 GB Ram arayışındayım hocam siz aldınız mı ?
hocam ben bunu aldım 2 tane 32 gb yaptım bence bu fiyata kaçırmayın

Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram - Siyah AX5U6000C3016G-CLARBK

Tritient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut
hocam ben bunu aldım 2 tane 32 gb yaptım bence bu fiyata kaçırmayın

Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram - Siyah AX5U6000C3016G-CLARBK
Hocam 2 tane alabilecek bütçem kalmadı kredi kartı ağzına kadar doldu 1 tanelik yer var. Sistemin tek kanal üzerinden çalışması sıkıntı yaratır mı acaba 1-2 ay

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Buğra
Hocam 2 tane alabilecek bütçem kalmadı kredi kartı ağzına kadar doldu 1 tanelik yer var. Sistemin tek kanal üzerinden çalışması sıkıntı yaratır mı acaba 1-2 ay
sıkıntı yaratmaz sadece daha az performans alırsınız 2*16 ya göre ben sadece performans artışı olarak değil estetik olarak da güzel gözükmesi için böyle yaptım şuan tek ekran kartı ve sıvı soğutma kaldı alacağım

Tritient

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Umut
sıkıntı yaratmaz sadece daha az performans alırsınız 2*16 ya göre ben sadece performans artışı olarak değil estetik olarak da güzel gözükmesi için böyle yaptım şuan tek ekran kartı ve sıvı soğutma kaldı alacağım
Şuan elimde bulunan ekran kartını kullanmaya devam edeceğim ben, yazın 2. el rx 6700 xt veya rtx 4060 düşünüyorum.
Sıvı soğutma da alacağım, aklımda LS520 modeli var.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Buğra
Şuan elimde bulunan ekran kartını kullanmaya devam edeceğim ben, yazın 2. el rx 6700 xt veya rtx 4060 düşünüyorum.
Sıvı soğutma da alacağım, aklımda LS520 modeli var.
hocam ls520 modelini araştırdım ben de ama emin değilim yalan olmasın başka forumda o sıvı soğutucu hakkında yüke girdiğinde çok sesli çalışıyor diyorlar ekran kartı olarak 4060 alacağım ben de ama öncelikle anakart sorunsuz gelmesi lazım ilk defa sistem topluyorum inşallah sorun olmaz sistemi topladığımda

Top Bottom