Neler Yeni

MSI Pro X870-P Wifi vs Asus TUF Gaming X670-E Plus

-Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Furkan Akdeniz
Arkadaşlar hazır sistem alacağım iki anakart arasında 3600tl fark var. Asus TUF Gaming X670E-Plus daha pahalı. Ne gibi farkları vardır, hangisi daha iyidir. Eğer değebilecek bir fark varsa aradaki fiyat farkını verebilirim.

Ekler

• 1000046859.jpg
    1000046859.jpg
    336.3 KB · Hit: 19

macelian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
İsmail
Ben msı x870-p wifi kullanıyorum çok memnunum 2 hafta önce aldım
b949b017-6f81-412b-83ff-7247271ca7d4.jpg

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Emir
Msi daha iyi fakat hazır sisteme bakabilir mym?

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ahmet Unsal
Arkadaşlar hazır sistem alacağım iki anakart arasında 3600tl fark var. Asus TUF Gaming X670E-Plus daha pahalı. Ne gibi farkları vardır, hangisi daha iyidir. Eğer değebilecek bir fark varsa aradaki fiyat farkını verebilirim.

-Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Furkan Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Emir
Fiyatına göre alınır mı tartışılır fakat parça kalitesi güzel.Ekran kartını ınno yaparsanız daha iyi olacaktır

Dİpnot:Tek tek toplayınca daha karlıymış alınmaz

kasayı bilerek atmadım.Tamamen size kalmış.420mm destekleyen kasa alırsanız

-Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Furkan Akdeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatına göre alınır mı tartışılır fakat parça kalitesi güzel.Ekran kartını ınno yaparsanız daha iyi olacaktır

Dİpnot:Tek tek toplayınca daha karlıymış alınmaz
Hocam benim için en büyük artısı taksit olması. Tek tek toplayınca veya başka sitede daha ucuza bulabilirim biliyorum ama taksit olayı benim için önemli. Bide kendim montaj yapamam tek tek alırsam. Onu montajlamaya götürmeye vaktimde pek olmaz

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Emir
Hocam benim için en büyük artısı taksit olması. Tek tek toplayınca veya başka sitede daha ucuza bulabilirim biliyorum ama taksit olayı benim için önemli. Bide kendim montaj yapamam tek tek alırsam. Onu montajlamaya götürmeye vaktimde pek olmaz
Bende neden pahalı dedim :D Tamamdır şimdi anlasıldı.Tek tek toplayınca da vade farksız oluyor.N11 kartı çıkartıp 9ay taksit bile yaptırabilirsniz fakat uğraşmam kayıt olup kredi kartı limitin ne kadar çıkacağı falan uğraştırabilir.

-Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ahmet Furkan Akdeniz
Bende neden pahalı dedim :D Tamamdır şimdi anlasıldı.Tek tek toplayınca da vade farksız oluyor.N11 kartı çıkartıp 9ay taksit bile yaptırabilirsniz fakat uğraşmam kayıt olup kredi kartı limitin ne kadar çıkacağı falan uğraştırabilir.
Birde sıvı soğutucu ile alakalı bir şey sorucam. Bu sistemde sıvı soğutucu zorunlu seçenek. Eğer olmasaydı ayrı ve daha kaliteli bişey alıcaktım ama iptal edemiyorum. Sence bu sistemde seçebilceğim sıvı soğutuclar nasıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde sıvı soğutucu ile alakalı bir şey sorucam. Bu sistemde sıvı soğutucu zorunlu seçenek. Eğer olmasaydı ayrı ve daha kaliteli bişey alıcaktım ama iptal edemiyorum. Sence bu sistemde seçebilceğim sıvı soğutuclar nasıl.
Veya arayıp istemediğimi belirtme gibi bi seçeneğim var mıdır

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,947
İsim
Emir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Veya arayıp istemediğimi belirtme gibi bi seçeneğim var mıdır
Ortalama performansı var pişman etmez.Öyle bir seçeneğiniz yok diye biliyorum

Top Bottom