Arkadaşlar hazır sistem alacağım iki anakart arasında 3600tl fark var. Asus TUF Gaming X670E-Plus daha pahalı. Ne gibi farkları vardır, hangisi daha iyidir. Eğer değebilecek bir fark varsa aradaki fiyat farkını verebilirim.
Msi daha iyi fakat hazır sisteme bakabilir mym?
Sistem linki?
Sistem linki?
Fiyatına göre alınır mı tartışılır fakat parça kalitesi güzel.Ekran kartını ınno yaparsanız daha iyi olacaktırKali 7A-RTX4070TiS - Game Garaj
Kali 7A-RTX4070TiS, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4070Ti Süper ekran kartı modelleri, DDR5 ram ve anakart seçenekleri ile Kali 7A-RTX4070TiS, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam benim için en büyük artısı taksit olması. Tek tek toplayınca veya başka sitede daha ucuza bulabilirim biliyorum ama taksit olayı benim için önemli. Bide kendim montaj yapamam tek tek alırsam. Onu montajlamaya götürmeye vaktimde pek olmazFiyatına göre alınır mı tartışılır fakat parça kalitesi güzel.Ekran kartını ınno yaparsanız daha iyi olacaktır
Dİpnot:Tek tek toplayınca daha karlıymış alınmaz
Bende neden pahalı dedim Tamamdır şimdi anlasıldı.Tek tek toplayınca da vade farksız oluyor.N11 kartı çıkartıp 9ay taksit bile yaptırabilirsniz fakat uğraşmam kayıt olup kredi kartı limitin ne kadar çıkacağı falan uğraştırabilir.Hocam benim için en büyük artısı taksit olması. Tek tek toplayınca veya başka sitede daha ucuza bulabilirim biliyorum ama taksit olayı benim için önemli. Bide kendim montaj yapamam tek tek alırsam. Onu montajlamaya götürmeye vaktimde pek olmaz
Birde sıvı soğutucu ile alakalı bir şey sorucam. Bu sistemde sıvı soğutucu zorunlu seçenek. Eğer olmasaydı ayrı ve daha kaliteli bişey alıcaktım ama iptal edemiyorum. Sence bu sistemde seçebilceğim sıvı soğutuclar nasıl.Bende neden pahalı dedim Tamamdır şimdi anlasıldı.Tek tek toplayınca da vade farksız oluyor.N11 kartı çıkartıp 9ay taksit bile yaptırabilirsniz fakat uğraşmam kayıt olup kredi kartı limitin ne kadar çıkacağı falan uğraştırabilir.
Veya arayıp istemediğimi belirtme gibi bi seçeneğim var mıdırBirde sıvı soğutucu ile alakalı bir şey sorucam. Bu sistemde sıvı soğutucu zorunlu seçenek. Eğer olmasaydı ayrı ve daha kaliteli bişey alıcaktım ama iptal edemiyorum. Sence bu sistemde seçebilceğim sıvı soğutuclar nasıl.
Ortalama performansı var pişman etmez.Öyle bir seçeneğiniz yok diye biliyorumBirde sıvı soğutucu ile alakalı bir şey sorucam. Bu sistemde sıvı soğutucu zorunlu seçenek. Eğer olmasaydı ayrı ve daha kaliteli bişey alıcaktım ama iptal edemiyorum. Sence bu sistemde seçebilceğim sıvı soğutuclar nasıl.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya arayıp istemediğimi belirtme gibi bi seçeneğim var mıdır