Neler Yeni

🔥İndirim MSI Pro Z890-S Wifi Soket 1851 Anakart 6856 TL (Amazon) Fiyat hatası olabilir

fiyat çok uygun fakat işlemciler soru işareti aynı zamanda fiyatları çok yüksek ,bende aldım sonradan iptal ettim.

pc topluyorum 20k bütçe ile işlemci anakart alcaktım sizce alınır mı?
bu anakart ucuz ama alınmaz. Çünkü koyacağın işlemci çok pahalı olacak. Örneğin ultra 5 245kf işlemci şu an 12500 tl ve ryzen 7500f, 7600, 7600x, ayarında bir işlemci. Ama fiyatı 2 katı.

Fiyat Hatası Değil Intel İslemci sektörninde çöküşe doğru gidiyor şuan Sadece Laptop'larda var ama AMD Aİ İslemcileriyle beraber içinden geçecek laptoplar da Sunucu tarafında ise artık Kimse Intel tercih etmiyor Artık Hepsi AMD'ye geçiyor yavaştan

Kısaca Intel Artık çöp olduğu için Anakartlarını kimse almıyor durum böyle olunca mecbur paşa paşa indirim yapacaklar

Çok dandik duruyor. Msi military class Dan öyle bir noktaya geldi ki elini attığın tuşu elinde kalıyor.

Çok hafif basmama rağmen bios reset tuşu içine kaçtı anakartın. Biri b760m anakart satıyor, pciex çentiği kırılmış.

fiyat çok uygun fakat işlemciler soru işareti aynı zamanda fiyatları çok yüksek ,bende aldım sonradan iptal ettim.
İşlemciler 12 kdan başlıyor gördüğüm kadarıyla oyun tarafında başarılı bile degiller

Geri