Neler Yeni

❌İndirim Bitti! MSI Radeon RX 6600 Mech 5.999 TL

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
Burada kötü diyen arkadaşlar neden kötü onu da açıklasın artısını eksisini sadece kötü veya iyi yazmak ile olmuyor
Evet benim kasam iyi hava alıyor ve kart ayar yapmadan %80 fan devrinde çalışıyor ağır grafiklerde ama çokta aman aman birseste yok 60 derrceyi geçmiyor atıyorlar ama bol keseden %65 lere çeksem elle yine ısınmaz övdükleri saphire 75 derece oluyor forumda bir cocukla konuştum fan ayarlarını sona çektim yinede ısınıyor yazdı

NotGonna

80+ Bronze
Tamam da bana diyorum ki neden kötü omu söyle ben diyorum ki 60 dereceyi geçmedim 1 ayda yorum yapmak için mi yapıyorsun 75 derecelere gelen saphiremi iyi ?
? sapphire iyi kötü demedim kanka msi mech diger moedllere göre fazla ısınıyo? karşılaştırmalı bi şekilde görebilirsin senin kasa akışın iyi 60 derece alıyosan tamam kullan?

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
? sapphire iyi kötü demedim kanka msi mech diger moedllere göre fazla ısınıyo? karşılaştırmalı bi şekilde görebilirsin senin kasa akışın iyi 60 derece alıyosan tamam kullan?
Tamam o zaman insanlara yanlış bilgi vermen saçma kasa kötü olduğu zaman her kart ısınır iyi kasa almadığın zaman kart kötü diye ağlanmak saçma

NotGonna

80+ Bronze
Tamam o zaman insanlara yanlış bilgi vermen saçma kasa kötü olduğu zaman her kart ısınır iyi kasa almadığın zaman kart kötü diye ağlanmak saçma
üslübünüz dogru olsun öncelikle ben kimseye yanlış bilgi vermedim mesaj bile atmadım konuya sizin söylediginiz şeyi düzelttim aynı kasa ve sirkülasyon seviyesinde mech diger kartlardan ısınmada kötü kalıyor sırf siz kullanıyosunuz ve memnunsunuz diye kartı ölümüne savunmana gerek yok

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Mert
üslübünüz dogru olsun öncelikle ben kimseye yanlış bilgi vermedim mesaj bile atmadım konuya sizin söylediginiz şeyi düzelttim aynı kasa ve sirkülasyon seviyesinde mech diger kartlardan ısınmada kötü kalıyor sırf siz kullanıyosunuz ve memnunsunuz diye kartı ölümüne savunmana gerek yok
Üslübumda bir argo yok bu 1. 2. Ona bakılırsa xfx Abdullah abinin videosumda 75 derecelere dayanıyor stok halde o zaman kimse xfx de almasın herkes asus alsın birtek o güzel o zaman kasa herşeye para verip kasadan kısınca xfx de kötü msi da sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,539
Üyeler
166,558
Son üye
jlhkhşkhkş
Top Bottom