MSİ RAİDER 18HX IŞIK SÜZMESİ

omrcdrl

80+
Reaksiyon skoru
0
Trendyol üzerinden 123.500₺ ye aşağıda linkini bıraktığım ürünü aldım. Önceden Msi raider ge76 kullanıcısıydım. Bu ürüne geçmeyi mantıklı buldum ve trendyol üzerinden teknoryadan aldım. Ürün harika ama monitöründe ışık süzmesi var çok sorun etmelimiyim. Diğer leptopumun max parlaklığı bu kadar olmadığı için ışık süzmesi neredeyse hiç yoktu. Bu leptopun parlaklığı diğerinin neredeyse iki katı parlaklığı var ve aşırı fazla ışık süzmesi var gibi duruyor iade etmelimiyim yoksa çokta sorun edilmemesi gereken bir konu mu. Uzman arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

Ekler

• 1000096009.webp
    1000096009.webp
    335.3 KB · Hit: 14
  • 1000096004.webp
    1000096004.webp
    699.5 KB · Hit: 13
Hocam ekranı IPS. Yani ışık süzmesi maalesef ki olacak. Şöyle bi durumda var, atıyorum değişim istediniz ve bi şekilde kabul edildi. Yeni gelen cihazın bundan daha iyi ya da daha kötü olma ihtimali tamamen şans yani. Ben 2 tane monitör aldım MSI dan, ikiside ölü pixelli ve feci ışık süzmeli geldi. Yapıcak bişey yok. Benim önerim şu. Bi film açın, siyahlar sizi çok rahatsız etmiyosa bence değiştirmeyin. İyi günlerde kullanın şimdiden.

Geri