Neler Yeni

Çözüldü✓ Msı rtx 4070 super ventus 3x fan alınır mı?

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Seyfullah
ventus da iyi bi seri değil bence değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ventus da iyi bi seri değil bence değmez
böyle bir şey buldum doğruluk payı nedir bilemiyorum elimdeki palit dual en kötüsü ondan eminim :D

1735934252521.png

PrimeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Salihcan balkaya
Niye değmez 26bine 3 fanlı hangi modeli bulabilir daha iyi. Daha iyi soğutması olan bir ekran kartı modeli baksa 4070 süper serisinden 5 6 bin fazla vermesi gerekecek. Bence 26bine alınabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Yasin
bencede fiyatına göre gayet iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak
components kısmında ventus 3x verybad yazmış ne oluyor bilgisi olan var mı?

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Seyfullah
Niye değmez 26bine 3 fanlı hangi modeli bulabilir daha iyi. Daha iyi soğutması olan bir ekran kartı modeli baksa 4070 süper serisinden 5 6 bin fazla vermesi gerekecek. Bence 26bine alınabilir
Aynı kartı 5 6 derece daha soğuk kullannmak için para vermeye gerek yok bence alacağı model de soğutma konusunda mükemmel bi model değil 3 fanlı da olsa. Elindeki karta güzel bi fan ayarı yapsan kasana fan egzoz fanı ekleyerek sıcak havayı daha hızlı tahliye etsen de benzeri bi performans alırsın. Bende 2 fanlı zotac 4070 super var tepeye 3 tane egzoz ekledim 3 4 derece kadar düştü , undervolt ile birkaç derece daha düşürdüm toplamda 700 TL'ye 7 8 derece arası bir düşüş yaptım. Bence bunları deneyebilirsin sen de zaten bu kadar sıcaklığı düşürdükten sonra sorunun kalmaz diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

components kısmında ventus 3x verybad yazmış ne oluyor bilgisi olan var mı?
baya cırt demek oluyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak
Aynı kartı 5 6 derece daha soğuk kullannmak için para vermeye gerek yok bence alacağı model de soğutma konusunda mükemmel bi model değil 3 fanlı da olsa. Elindeki karta güzel bi fan ayarı yapsan kasana fan egzoz fanı ekleyerek sıcak havayı daha hızlı tahliye etsen de benzeri bi performans alırsın. Bende 2 fanlı zotac 4070 super var tepeye 3 tane egzoz ekledim 3 4 derece kadar düştü , undervolt ile birkaç derece daha düşürdüm toplamda 700 TL'ye 7 8 derece arası bir düşüş yaptım. Bence bunları deneyebilirsin sen de zaten bu kadar sıcaklığı düşürdükten sonra sorunun kalmaz diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

baya cırt demek oluyo
elimdeki hazır sistemde kasaya 360mm sıvı soğutucuyu üst tarafa sığmadığı için ön tarafa takmışlar,haliyle öndeki 3 fanda sökük şekilde gelmiş onları kasanın üstüne taksam dediğin şekil olur mu sence?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
burak
vazgeçtim almayacağım ventus :D

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Seyfullah
elimdeki hazır sistemde kasaya 360mm sıvı soğutucuyu üst tarafa sığmadığı için ön tarafa takmışlar,haliyle öndeki 3 fanda sökük şekilde gelmiş onları kasanın üstüne taksam dediğin şekil olur mu sence?
Kasanın önündekiler intake mi egzoz mu

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Göksel Gündüz
Eski ventus serileri kötüydü ama yeni seriler düzgün görünüyor.

Pardon bu süper değilmiş ama yine de kalsın. Super serisini incelememişler.

Screenshot_1.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,381
Üyeler
164,486
Son üye
Ekochuu
Top Bottom