Çözüldü✓ Msi Rtx 5070 Gameing Trio Modelini iade edip Rx 9070 xt almalı mıyım?

ErenSzdyr

80+
Reaksiyon skoru
19
Selamlar dostlar İtopya sitesi üzerinden Rtx5070 Gameing Trio modelini aldım hem çok hoşuma gitti hemde fiyatı piyasının altındayıdı 33bin Tl gibi güncel piyasaya göre ama kafamda kalan soru işareti var sizce iade edip rx9070xt almalı mıyım bu konuda beni aydınlatırsanız ve öneri sunarsanız sevinirim teşekkürler

Selamlar dostlar İtopya sitesi üzerinden Rtx5070 Gameing Trio modelini aldım hem çok hoşuma gitti hemde fiyatı piyasının altındayıdı 33bin Tl gibi güncel piyasaya göre ama kafamda kalan soru işareti var sizce iade edip rx9070xt almalı mıyım bu konuda beni aydınlatırsanız ve öneri sunarsanız sevinirim teşekkürler
Tabikide dostum 9070xt daha iyi,ama neden önce 9070xt almadınız şimdi satıp almak istiyosunuz

Tabikide dostum 9070xt daha iyi,ama neden önce 9070xt almadınız şimdi satıp almak istiyosunuz
Satıp değil direkt iade edebilirim kargoda herhangi bir kaybım olmaz ama geçmişten beri rtx veya gtx kullandığım için başka kartlara bakmak istemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstüne 4-5 bin lira gibi para eklemem lazım onuda göz önünde bulundurabilirsiniz yani harlika bir fark olucak mı yoksa 5070 aldığım için kafam rahat olur mu bir hata mı yaptım

Son düzenleme:
Satıp değil direkt iade edebilirim kargoda herhangi bir kaybım olmaz ama geçmişten beri rtx veya gtx kullandığım için başka kartlara bakmak istemedim

Üstüne 4-5 bin lira gibi para eklemem lazım onuda göz önünde bulundurabilirsiniz yani harlika bir fark olucak mı yoksa 5070 aldığım için kafam rahat olur mu bir hata mı yapii

Üstüne 4-5 bin lira gibi para eklemem lazım onuda göz önünde bulundurabilirsiniz yani harlika bir fark olucak mı yoksa 5070 aldığım için kafam rahat olur mu bir hata mı yaptım

İade et onu. 9070 XT ya da az daha koyup 5070 TI çek. 5070 kullanacaksan da 30K altından başka bir kart bak.

5070 alacaksan bile çok pahalı o yüzden iade etmeni öneririm , 9070xt 5070 ti segment de bir kart yani 9070xt alırsan senin yararına olacaktır.

5070ti çok pahalı ve bir kaç ay beklerim diyorsan 5070 super.

hata değil ama 9070xt daha güçlü bi kart. tabi sistemini de ona göre ayarlaman lazım

İtopya ile iletişime geçtim iade süreci çok uzun olduğu için ve artık sipariş elime ulaştığı için galiba 5070 ile yoluma devam ediceğim çünkü işim bilgisayardan ve artık toplamam lazım sistemimi herkese teşekkür ederim yine önerebileceğiniz farklı bir konu olursa beklerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,762
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri