Batuhan5356
80+ Silver
MSI ARMOR iyi midir? ?
Yanlış bilmiyorsam coil whine sorunu vardı. Tabi araştırmak lazim.MSI ARMOR iyi midir? ?
ısınma sorunu olan bir ekran kartı sapphire marka öneririmMSI ARMOR iyi midir? ?
knkm amd kullanıcısıyım sakın amd almaaaaa. İlla Amd alacam diyosanda ASUS RX590 almanı tavsiye ederim ben SAPPHİRE RX590 special edition kullanıyom memnunum. ama sen amd alma Git nvidia 1660 Ti felan al. RX570 le aynı performansı verirMSI ARMOR iyi midir? ?
sapphire iyi evet saat hızı filan ama special editon olanlar iyi onların fakat pahalıısınma sorunu olan bir ekran kartı sapphire marka öneririm
iyi güzel diyorsun fakat 1660ti pahalı reis evet amd driver konusunda sorun var nvidia tercih edilmeli fakat çok pahalı beknkm amd kullanıcısıyım sakın amd almaaaaa. İlla Amd alacam diyosanda ASUS RX590 almanı tavsiye ederim ben SAPPHİRE RX590 special edition kullanıyom memnunum. ama sen amd alma Git nvidia 1660 Ti felan al. RX570 le aynı performansı verir
knk ciddi misini yoksa dalga mı geçiyosun?knkm amd kullanıcısıyım sakın amd almaaaaa. İlla Amd alacam diyosanda ASUS RX590 almanı tavsiye ederim ben SAPPHİRE RX590 special edition kullanıyom memnunum. ama sen amd alma Git nvidia 1660 Ti felan al. RX570 le aynı performansı verir
Gürültülü ve sıcak çalışan bir model, önermiyoruz.MSI ARMOR iyi midir? ?