sen 6900 xt almadın mı
5700 XT de aldımalacağım zaman olmaz, para yokken olur..
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen 6900 xt almadın mı
para5700 XT de aldım
Hayırlı olsun hocam. Öncelikle karın %10'unu paylaşmak isterseniz hayır demem@imasa32 aldım ve 10.000 e sattım. Bir daha gelirse kaçırmak istemem nasıl takip ediyorsunuz acaba bunları?
Bir daha denk gelirseniz böyle beni etiketleyebilir misiniz rica etsem bende bakacağım artık arada sıradaHayırlı olsun hocam. Öncelikle karın %10'unu paylaşmak isterseniz hayır demem
Şaka bir yana iyi satmışsınız.
Gittigidiyoru takip ediyorum. İkinci el ekran kartı bakıyorum ben de idarelik bir şeyler ama artık almaktan vazgeçtim gibi
Artık şu traktörü değiştirirsin gelen parayla. Almanyadan akraban varsa kesinlikle gelirken kart getirttir iyi para ediyo burda.Bir daha denk gelirseniz böyle beni etiketleyebilir misiniz rica etsem bende bakacağım artık arada sırada
Traktör beni rahatsız etmiyor ya. Almanyaya gidip gelen bir yakınım yokArtık şu traktörü değiştirirsin gelen parayla. Almanyadan akraban varsa kesinlikle gelirken kart getirttir iyi para ediyo burda.
Valla dün denk geldik 2 tane 6700xt aldırdım 750eurodan. Daha da stok vardı 10dk sonra bitti.Traktör beni rahatsız etmiyor ya. Almanyaya gidip gelen bir yakınım yok
şu 5700 xt yi aldığım satıcıyı bir arayacam mağazalarından nakit ile belki bir kaç tane daha 5700 xt alabilirimValla dün denk geldik 2 tane 6700xt aldırdım 750eurodan. Daha da stok vardı 10dk sonra bitti.
Aynen iyi olur. Valla para kazanması çok basitte millet işi bilmiyo. Sadece al sattan kaç para kazanmışımdır kim bilir. Bide 18 olsam kendime kart çıkartcam da o da sene halloluyo. Abimin ibana attırıyom paralarışu 5700 xt yi aldığım satıcıyı bir arayacam mağazalarından nakit ile belki bir kaç tane daha 5700 xt alabilirim