Neler Yeni

msi rx 580 8g 4300tl

Akburu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ali Can Akburu
Güzle fiyat ama yeni kart almak için biraz ekleme yapman gerekir. Nvidianın sitesinden bakıp 3060 ı ucuz bekleyen arkadaşlara şunu belirtmek istiyorum o sitede rtx 3080 de 6600 TL olarak görünüyor :) o fiyata bakayın siz ülkemize geleceği min fiyat 6k falan olur. O da enn iyi ihtimal...
haklısın ama rtx 3080 ile deli gibi mining yapılıyor bu kartta engellenceği söyleniyor.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
haklısın ama rtx 3080 ile deli gibi mining yapılıyor bu kartta engellenceği söyleniyor.
Öyle ama zaten bu kartın bitmesi için miningiclere gerek yok. Suan da Herkes ekran kartı bekliyor. Ayrıca stokcular zaten toplu alıyor. zaten sınırlı gelecek ben çok bişe beklemiyorum açıkcası. Dediğim gibi en iyi ihtimal 6k olacak onunda bitmesi çok sürmeyecek.

Akburu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Ali Can Akburu
Öyle ama zaten bu kartın bitmesi için miningiclere gerek yok. Suan da Herkes ekran kartı bekliyor. Ayrıca stokcular zaten toplu alıyor. zaten sınırlı gelecek ben çok bişe beklemiyorum açıkcası. Dediğim gibi en iyi ihtimal 6k olacak onunda bitmesi çok sürmeyecek.
ama birkere gelmeyecek ya elbet stok artacak 5k olursa alırım, baktık olmuyor yapacak bişey yok bakarsın btc eth düşer

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
ama birkere gelmeyecek ya elbet stok artacak 5k olursa alırım, baktık olmuyor yapacak bişey yok bakarsın btc eth düşer
Keşke çok ucuza gelse bende ekran kartı bekliyorum alacam ama pek bi ümidim yok. Ekran kartı piyasasının düzelmesi için şu kripto paraların düşmesi lazım.

Top Bottom