silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Attığım resimdeki sıcaklık kısımlarına +10 derece koyarak gir. Daha iyi oluyor.çok sağ ol
Attığım resimdeki sıcaklık kısımlarına +10 derece koyarak gir. Daha iyi oluyor.çok sağ ol
Soğuktan kastınız 75 dereceler sanırım Ben 60 dereceyi geçmesin hiç seste çıkarmasın istiyorum oyüzden bu kartı tercih etmedim. aldım 2 gün sonra iade ettimModelin sıcaklık problemi yok soğuk çalışıyor ama kasanın içinde vantilatör varmış gibi ses çıkartıyo
Hocam diğer yorumları oku anlarsın he illa benimde fikrimi istiyorsan sıcaklık değerleri.neden böyle düşünüyorsunuz?
Soğutması berbat, malzeme kalitesi kötü. Sapphire Pulse varken almak pek mantıklı değil.neden alınmaz dediğinizi açıklar mısınız ürünün siparişini verdim ona göre iptal edeceğim.
Bunu al geç bence. Gayet iyi bu kart.tamamdır dün iptal etmiştim siparişi yorumlarınız üzerine. Şuan hangi ekran kartını alacağımı bilmiyorum.
Aynen soğutması kötü değil ama fan açtığı zaman elektrik süpürgesi gibi ses ediyorBen kullandım sıcaklık konusunda sorun yaşamadım.Tek sıkıntım yazılımdan fan ayarı düşürmezsem evde ufak çaplı uçak sesi cıkarmasıydı.