Neler Yeni

Msi RX 6950 xt gaming X trio Ekran kartım var Sıcaklık Degerleri

NewmooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes
Msi RX 6950 xt gaming X trio Ekran kartım var Sıcaklık Degerleri RDR de 2k Max Grafikte 75 ile 80 Derecelere çıkıyor Normal mi ?
Birde Fan Hızlarını Otomatikte Kullanınca Genelde Daha Yüksek Seviyelere Çıkıyor 80 i geçmiyor da yani normal oyunlarda da bu sefer 70 75 derece arasında oluyor bu yüzden fan hızlarını manuel olarak ayarlıyorum daha yüksekm hızlarda çalıştırıyorum daha serin çalışması için bu ekran kartına zarar verir mi yani %80 lerde felan 70 dereceyi geçince öyle ayarladım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
kasanın kapağını açıp öyle dener misin birde

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,321
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
@RevDeisDou. 6900xt 6950xt bu kartlar 70 dereceyi kolay görüyor bildiğim kadarıyla. Ama bence senin kart yine de biraz sıcak gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet şahin
Kasanın havalandırması sıkıntılı olabilir. Bende de rx 6700 var rampage private kasa kullanıyorum t6 kule tipi soğutucu var hava sirkülasyonu iyi olmadığından gpu yükte 76 işlemcide 65 dereceyi bulabiliyor.

NewmooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın kapağını açıp öyle dener misin birde
Kapak Açık açtım öyle olunca rdr max grafiklerde 75 derecelerde fan hızı %75 lerde felan anlamadım yani 65 70 arasında çalışması gerek mi yor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou. 6900xt 6950xt bu kartlar 70 dereceyi kolay görüyor bildiğim kadarıyla. Ama bence senin kart yine de biraz sıcak gibi.
bende onu anlamaya çalışıyorum işlemcim 5800X3D ama 60 dereceyi yukarıya hiç çıkmadı sıvı sogutmam güzel msi 280r var ama ekran kartına kafam takıldı

Kasanın havalandırması sıkıntılı olabilir. Bende de rx 6700 var rampage private kasa kullanıyorum t6 kule tipi soğutucu var hava sirkülasyonu iyi olmadığından gpu yükte 76 işlemcide 65 dereceyi bulabiliyor.
İşlemcim de sıkıntı yok ekran kartım sadece rdr de gerçi 75 ile 80 i görmedi de ama genede yüksek geldi bana sanki

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
75 derece anormal bi sıcaklık sayılmaz gpu için 3 fanlı kartın daha düşük olmasını beklerdim şahsen ama amd gpu kullanmadım hiç o ekran kartı ne kadar ısınır bilemiyorum

internete baktığım zaman kart genelded 68-70 aralığında çalışıyor yer yer 72 derecelere çıkıyor kartı bir kaç aydır kullanıyorsan 3 - 4 derece yükselmesi sıcaklıkların normal gibi. 80den sonrası sıkıntı

NewmooN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
75 derece anormal bi sıcaklık sayılmaz gpu için 3 fanlı kartın daha düşük olmasını beklerdim şahsen ama amd gpu kullanmadım hiç o ekran kartı ne kadar ısınır bilemiyorum

internete baktığım zaman kart genelded 68-70 aralığında çalışıyor yer yer 72 derecelere çıkıyor kartı bir kaç aydır kullanıyorsan 3 - 4 derece yükselmesi sıcaklıkların normal gibi. 80den sonrası sıkıntı
yani 80 görmedim hiç 75 76 77 en fazla ama ne bilim 70 i geçmesini beklemezdim bende anlamadım çok o yüzden kullanan biri varsa en azından bilgi ala bilirim diye umuyorum

Top Bottom