🔥İndirim MSI Stealth 14 RTX 4060 Intel Ultra Core 7 155H 54.498 TL (OLED 120 Hz Ekran)

Bu laptop ile oyun keyfi düşük kalacaktır. Ama ofis ve grafik işleri için fena değil. Özellikle ekranı kaliteli duruyor. Doğru renk verdiği için fotoğraf ve video edit konusunda başarılı olacaktır. Ha o iş için de bu paralara çıkmışken macbook pro alırım orası ayrı. 😂

14 inç 2.8k 120hz oled şahane ekran . Hafif olmasını isteyip ana amacı işler için ise alınır. Oyun için düşünmeyin zaten.

kullandığı panel markasını bilmiyorum ama oled laptop konusunda asus dışına çıkmak tehlikeli

40 bine eski nesil işlemcili çer çöp cihazların fırsat olarak paylaşıldığı günlerde ilaç gibi cihaz.
Ama benim tercihim olmazdı yine de. Dikkat ederseniz cihazlar ucuzlamaya başladı yaza doğru bu ucuzluk pik yapar o zaman çok daha f/p cihazlar alınabilir.
eski nesilmi

Fiyatına göre çok üst seviye cihaz. Oyun performansından da ödün vermiyor. Ekran kartı watt değeri yüksek. Oled 120hz ekran ve yükseltilebilir ram ile bu fiyata daha iyi kaliteli bir laptop alamazsınız. Benzer özellikte yarım kilo daha ağır leş ekranlı laptoplar 40-45'ten başlıyor.

Ekranı parlak ve bir anti reflektif kaplama içermiyor, şöyle söyleyeyim ekran kapalıyken ayna niyetine rahat şekilde kullanılır. Bataryası leş, baya baya leş. Tam yükte çok ses çıkarıyor, normal kullanımda sesi az.

Taşıyabileyim ama oyunda oynayabileyim diğerler için tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Bu laptop ile oyun keyfi düşük kalacaktır. Ama ofis ve grafik işleri için fena değil. Özellikle ekranı kaliteli duruyor. Doğru renk verdiği için fotoğraf ve video edit konusunda başarılı olacaktır. Ha o iş için de bu paralara çıkmışken macbook pro alırım orası ayrı. 😂
bence oyun keyfi için zaten laptop alınmaz masaüstünün keyfini vermiyor hiç bir türlü. laptop alan zorunluluktan alıp da öyle oynuyor genelde

Oyun oynamak için laptop alanlara maalesef akıl sır erdiremiyorum hala.

Geri