MSI Steam cüzdan kodu hakkında

SANCAKSS

80+
Reaksiyon skoru
33
İnce hesaptan hazır sistem sipariş ettim içinde MSI parça sıvı soğutma var bununla Steam kodu hediyesi alabilirmiyim almam için ne yapmalıyım

sanmıyorum, o parçaya ait fatura gerekicek, kutusunun üst alt ve özellikle s/n numarası yazan yandan fotosu gerekicek. O bittikten sonra satın alınan platforma yorum yapmanız ve o yorumun ss alınması beklenicek ohooooo. Bana sorarsan imkanı yok :(

1763930569796.webp

Buradan hangi ürünler var bakabilirsin
sanmıyorum, o parçaya ait fatura gerekicek, kutusunun üst alt ve özellikle s/n numarası yazan yandan fotosu gerekicek. O bittikten sonra satın alınan platforma yorum yapmanız ve o yorumun ss alınması beklenicek ohooooo. Bana sorarsan imkanı yok :(

Alıntıyı görüntüle
Ürün var tutuyorda ürünün kutusu gelmeyebilir

Ee ozaman kampanyaya katılabilirim heralde demi
Ürüne yorum yapman lazım. Hazir sistem aldığın için sistem Ürüne yoruma açık olur mu bilemedim. Incehesap mh ile görüş bence.
Siparislerim kısmında hazir sistem olarak gözüküyordur senle. Ayri ayri urun olarak olması lazim

Değerli hocam kampanya kapsamında olan ürüne özgü yorumu tam olarak nereye yapacaksınız?
Ürüne yorum yapman lazım. Hazir sistem aldığın için sistem Ürüne yoruma açık olur mu bilemedim. Incehesap mh ile görüş bence.
Siparislerim kısmında hazir sistem olarak gözüküyordur senle. Ayri ayri urun olarak olması lazim
İnce hesap üzerinden ürüne yorum atmaya çalışırım olmadı destekle de bu iletişime geçiyim şansımı deneyim

Üründe kampanya var olarak görünüyor mu? Var olarak görünüyorsa ancak öyle alabilirsiniz.

İnce hesap üzerinden ürüne yorum atmaya çalışırım olmadı destekle de bu iletişime geçiyim şansımı deneyim
Bi görüş. Çünkü ürüne yorum istiyorum ve link istiyor. Biraz karışık.

Merhabalar dün pazarama üzerinden msi a13 240mm sıvı soğutma aldım. Steam kodu kampanyasından yararlanabilir miyim ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,410
Üyeler
186,888
Son üye
arazhzhara25
Geri