İnce hesaptan hazır sistem sipariş ettim içinde MSI parça sıvı soğutma var bununla Steam kodu hediyesi alabilirmiyim almam için ne yapmalıyım
Buradan hangi ürünler var bakabilirsinShout Out for MSI | Share your product experience
Share your MSI product experience, help others choose by letting them know why you chose MSItr.msi.com
Ürün var tutuyorda ürünün kutusu gelmeyebilirsanmıyorum, o parçaya ait fatura gerekicek, kutusunun üst alt ve özellikle s/n numarası yazan yandan fotosu gerekicek. O bittikten sonra satın alınan platforma yorum yapmanız ve o yorumun ss alınması beklenicek ohooooo. Bana sorarsan imkanı yok
Alıntıyı görüntüle
Ürünün kutusunu da göndermek zorundalar.Ürün var tutuyorda ürünün kutusu gelmeyebilir
Ee ozaman kampanyaya katılabilirim heralde demiÜrünün kutusunu da göndermek zorundalar.
Ee ozaman kampanyaya katılabilirim heralde demi
Ürüne yorum yapman lazım. Hazir sistem aldığın için sistem Ürüne yoruma açık olur mu bilemedim. Incehesap mh ile görüş bence.Ee ozaman kampanyaya katılabilirim heralde demi
Değerli hocam kampanya kapsamında olan ürüne özgü yorumu tam olarak nereye yapacaksınız?
İnce hesap üzerinden ürüne yorum atmaya çalışırım olmadı destekle de bu iletişime geçiyim şansımı deneyimÜrüne yorum yapman lazım. Hazir sistem aldığın için sistem Ürüne yoruma açık olur mu bilemedim. Incehesap mh ile görüş bence.
Siparislerim kısmında hazir sistem olarak gözüküyordur senle. Ayri ayri urun olarak olması lazim
Bi görüş. Çünkü ürüne yorum istiyorum ve link istiyor. Biraz karışık.İnce hesap üzerinden ürüne yorum atmaya çalışırım olmadı destekle de bu iletişime geçiyim şansımı deneyim