Neler Yeni

Yardım MSI Teknik Servisi Hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
daha önce forumda bozuk gelen anakarta hiç bakmadan kullanıcı kaynaklı hata dendiğini ve akabinde arıza tespiti için 200 lira para istendiğini anlatmıştım. Servispoint elemanları sokaktan toplanan alelade bir firmadır. Ayrıca MSİ servispoint ile çalıştığı sürece de ne MSİ alırım nede aldırırım bunu söyler geçerim.
Bu konuda hak veriyorum sizlere şuan bu klavyem benim garantisiz gibi bir şey sebebi (ürünü mouse ile göndersem dahi. Bana değişim veya para iadesi olursa ilk sahibi lazım diyorlar yani beni aradan çıkartıp saçma bir şekilde ilk sahibini devreye alıyorlar e ozaman hiç 2 el ürün almayalım biz aldığımızda sorun olursa ilk sahibinimi çağıralım 😄 prosedür bu yönde diyorlar neyin prosedürü anlamış değilim ulen zaten param olsa 2 el niye alayım klavye mouse seti gider kendi adıma faturalı sıfır alırım

WhoCares

80+ Gold
inanilmaz koskoca istanbulda 1 tane yetkili servis var msi'in pc parçalarına bakan :kekw:

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
Emir
inanilmaz koskoca istanbulda 1 tane yetkili servis var msi'in pc parçalarına bakan :kekw:
onlarda bakamıyor zaten. Ben çok fazla bilişim firmasında çalıştım. Hatta arena ve penta ile de çalıştık zamanında. Asus ürün bozuldumu kendin kırmadığın sürece yenisini verirdi bu MSİ çingenelik yapardı. Bu arada ASUS da servispointe geçmiş servisi artık asus ta almam .

onlarda bakamıyor zaten. Ben çok fazla bilişim firmasında çalıştım. Hatta arena ve penta ile de çalıştık zamanında. Asus ürün bozuldumu kendin kırmadığın sürece yenisini verirdi bu MSİ çingenelik yapardı. Bu arada ASUS da servispointe geçmiş servisi artık asus ta almam .
Sanırım bu bana ders oldu ben 2 el Asus veya MSI almam teknik servis aynıymış sanırım 2 sinin o yüzden hiç gerek yok şu anki durumu yaşamaya suanki durumu Abdullah reis cözse çok iyi olacak 🙂

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Sanırım bu bana ders oldu ben 2 el Asus veya MSI almam teknik servis aynıymış sanırım 2 sinin o yüzden hiç gerek yok şu anki durumu yaşamaya suanki durumu Abdullah reis cözse çok iyi olacak 🙂
Hocam Abdullahın yardımcı olcağını sanmıyorum. Çünkü konuda rica yok hep emir var. Bence söylemlerini biraz yumuşat. Haklısın ortada bir yanlışlık var umarım sorunun çözülür. Yanlış anlama ben senin için söylüyorum.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Berk
Yani mouse kullanıcı hatasından dolayı bozuldu diyelim ve işe yaramaz diye çöpe attın daha sonra klavyende sorun oldu garantiye gönderdin senden bundle olarak mouse uda istemeleri nasıl bir garanti servisi olduğunu belli ediyor. Böyle saçmalık olmaz, tüketici haklarına taşısan bence haklı çıkman lazım fakat senin ilk sahibi olmadığı bilgisine nasıl vardılar siz kendiniz mi belirttiniz, keşke belirtmeden birinci tekil şahıs adıyla konuşsaydınız belki süreç daha iyi olabilirdi. Fakat faturadaki ismi baz almaları onlarında bu konuda hak iddia etmeleri söz konusu. Ancak satıcı arkadaşa rica minnet yaptırsanız bu da çok zor sanırım, bir çorba parası ateşlerseniz yapabilir.

Yani mouse kullanıcı hatasından dolayı bozuldu diyelim ve işe yaramaz diye çöpe attın daha sonra klavyende sorun oldu garantiye gönderdin senden bundle olarak mouse uda istemeleri nasıl bir garanti servisi olduğunu belli ediyor. Böyle saçmalık olmaz, tüketici haklarına taşısan bence haklı çıkman lazım fakat senin ilk sahibi olmadığı bilgisine nasıl vardılar siz kendiniz mi belirttiniz, keşke belirtmeden birinci tekil şahıs adıyla konuşsaydınız belki süreç daha iyi olabilirdi. Fakat faturadaki ismi baz almaları onlarında bu konuda hak iddia etmeleri söz konusu. Ancak satıcı arkadaşa rica minnet yaptırsanız bu da çok zor sanırım, bir çorba parası ateşlerseniz yapabilir.
Dostum sıkıntı şu ilk sahibi il dışında ben ondan ürünü 7 - 8 ay önce aldım elden aldım param güvende vs güvenmediğim için e şimdi örnek adam dahil olsa konuya örnek üründe değişim çıkarsa klavye bana değil ona gidecek onun bana gönderme ihtimali yüzde kaç bilinmez :) her halükarda ilk sahibini öne sürmeleri saçma şuan garantili ürün garantisiz oldu desek yeridir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom