MSI vector gp68hx teknik servise göndermeli miyim?

Osm_01

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2023 Kasım'da aldım ve garantisi 6 ay sonra bitecek. Urfa'da yaşıyorum. Bilgisayar gereksiz ısınıyor ve yazdığım konulara bakarsanız cidden bu konuda muzdaribim ve sonunda bilgisayarı servise göndermeyi kararlastirdim çünkü bu kadar ısınması mantıklı gelmiyor ama kafamı karıştıran bir sorun var: Bilgisayarı Urfa'dan İstanbul'a göndermeli miyim yoksa Urfa'da bir bilgisayarcıda bakım mi yaptırayım? Bu konuda çok kararsızım. Benim gönlüm göndermek tarafında çünkü Urfa bana güven vermiyor ama kargolama esnasında zarar gelir diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Laptop: MSI Vector GP68HX 13vh.

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımı 2023 Kasım'da aldım ve garantisi 6 ay sonra bitecek. Urfa'da yaşıyorum. Bilgisayar gereksiz ısınıyor ve yazdığım konulara bakarsanız cidden bu konuda muzdaribim ve sonunda bilgisayarı servise göndermeyi kararlastirdim çünkü bu kadar ısınması mantıklı gelmiyor ama kafamı karıştıran bir sorun var: Bilgisayarı Urfa'dan İstanbul'a göndermeli miyim yoksa Urfa'da bir bilgisayarcıda bakım mi yaptırayım? Bu konuda çok kararsızım. Benim gönlüm göndermek tarafında çünkü Urfa bana güven vermiyor ama kargolama esnasında zarar gelir diye korkuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Laptop: MSI Vector GP68HX 13vh.
Ek olarak ekliyim dedim az önce dying light girdim islemci 90 95 dereceden den aşağı inmedi throttlestop ile 30 watt a sabitledim öyle 80 84 derece oldu bence hiç normal değil sıcaklıklar

hocam kesinlikle başka servise yollama direk msi teknik servise yolla kutusuna koyup yollarsan onlar geri yollarken zaten çok iyi bir şekilde sargılı yolluyor patpat vs.

hocam kesinlikle başka servise yollama direk msi teknik servise yolla kutusuna koyup yollarsan onlar geri yollarken zaten çok iyi bir şekilde sargılı yolluyor patpat vs.
Sıkıntı olmaz dimi hocam çünkü bu sıcaklıklarda Haziran'da oyun oynamayı hayal edemiyorum

ozaman tabi ısınır dostum termal macun bakımı 6 ay ila 1 yıl arası yapılması gerekir
İnan vaktim olmadı bide Urfa'da yaşıyorum biraz göndermekte çekiniyorum ama bu sıcaklıklara dayanamam ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yollayabilirsin stajımı orda yaptım gerçekten cok ilgili ve titizler hic boşu boşuna yollama garantin varken eger sorunda yoksa bakım yapıp yolluyorlar
Hocam ücret vs. Talep ediyorlar mı?

İnan vaktim olmadı bide Urfa'da yaşıyorum biraz göndermekte çekiniyorum ama bu sıcaklıklara dayanamam ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ücret vs. Talep ediyorlar mı?
en son garantisi varken 1 bakım ücretsizdi

Merhaba arkadaşlar bugün yurtiçi kargoya bilgisayarı verdim inşallah sağ salim gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,414
Üyeler
184,621
Son üye
korcioo
Geri