hocam msi oneririm ve nvidia ekran kartında kararlımısınız ve butceniz ne kadar?Başlıkta belirttiğim gibi zotac 4070s mi msi ventus 2x 4070s mi almalıyım? Fiyatlar aynı.
Başlıkta belirttiğim gibi zotac 4070s mi msi ventus 2x 4070s mi almalıyım? Fiyatlar aynı.
Cidden msi ventusmu önerdin? Msi ventustan uzak dur soba niyetine kullanırsın.hocam msi oneririm ve nvidia ekran kartında kararlımısınız ve butceniz ne kadar?
Başlıkta belirttiğim gibi zotac 4070s mi msi ventus 2x 4070s mi almalıyım? Fiyatlar aynı.
Fiyat iyimiş hocam değerlendireceğimCidden msi ventusmu önerdin? Msi ventustan uzak dur soba niyetine kullanırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim kasaya bu sığmıyor malesef yoksa çok güzelmiş kart
hocam suan piyasadaki en iyi fiyat performans ekran kartlarından biri oneriyorumFiyat iyimiş hocam değerlendireceğim
afmf2 teknolojiside var tum oyunlarda nerdeyse 2 kat fazla fps alabliyorsunuz bu ekran kartındaFiyat iyimiş hocam değerlendireceğim
Çoğu amd kartta zaten afmf bulunmakta hocam. illa 7900xt almasına gerek yok attığım 4070s fp bir kart.hocam suan piyasadaki en iyi fiyat performans ekran kartlarından biri oneriyorum
afmf2 teknolojiside var tum oyunlarda nerdeyse 2 kat fazla fps alabliyorsunuz bu ekran kartında
zaten hiçbir amd kartta olmadıgını yazmadım hocam sadece boyle bi ozelligin oldugunu soyledim ve arkadasın attıgı ekran kartından daha iyi bir vram ve sogutma anlamında daha iyi bir kart oldugu için attımÇoğu amd kartta zaten afmf bulunmakta hocam. illa 7900xt almasına gerek yok attığım 4070s fp bir kart.
her anlamda rx7900xt almak daha mantıklı bence 4070 x2 fanlı modeline goreÇoğu amd kartta zaten afmf bulunmakta hocam. illa 7900xt almasına gerek yok attığım 4070s fp bir kart.
Aradaki farka değmez ama onuda düşünmek lazım ve kasasıda zaten 3 fanlı desteklemiyormuş.zaten hiçbir amd kartta olmadıgını yazmadım hocam sadece boyle bi ozelligin oldugunu soyledim ve arkadasın attıgı ekran kartından daha iyi bir vram ve sogutma anlamında daha iyi bir kart oldugu için attım
arkadas sıgıp sıgmadıgını yazmamıs bilmiyorum :/Aradaki farka değmez ama onuda düşünmek lazım ve kasasıda zaten 3 fanlı desteklemiyormuş.
Zotac twin edge var bendede sessiz ve ısınmıyor 75 i geçmedi 1.5 yıldır kullanıyorumBaşlıkta belirttiğim gibi zotac 4070s mi msi ventus 2x 4070s mi almalıyım? Fiyatlar aynı.