MSİ Ventus 2X vs Palit Dual RTX 5060

5060 Ti 16GB'a zorla. Zorlayamıyorsan Palit 5060'ı al geç. 5060 Ti 8GB olanı VRAM darboğazı yiyen bir kart, alınmaz.

ASUS'a fazladan para vermeye gerek yok. Gainward ile aynı fiyata Palit varsa Palit al. NVIDIA'da bence en iyi markalardan biri Evga diğeri de Palit'dir.
Peki Palitin ve Asus'un türkiyede garanti durumu nedir?
Palit ve asus rtx 5060 arasında kaldım. 700tl fark var, soğutma veya garantide farklı bir şey varsa asus alıcam yoksa palit.

Peki Palitin ve Asus'un türkiyede garanti durumu nedir?
Palit ve asus rtx 5060 arasında kaldım. 700tl fark var, soğutma veya garantide farklı bir şey varsa asus alıcam yoksa palit.
Garantiyle hiç işim olmadı o yüzden orasını bilemiyorum, ASUS'un yetkili servisleri filan var Türkiye'de o yüzden ASUS almak daha mantıklı olabilir o bakımdan. Soğutmada fark yok.

Peki aynı fiyata gainward da var, asusta 20 euro fazla vermeye değer mi garantide bir değişiklik oluyor mu?
(TRde yaşıyorum yılda 2 kere almanya gidiyorum)

Bu kezde 50 euro daha verip Gainward 5060ti 8gb var ona mı zorlasam?

Çok kararsızım, hanigisi sizce bütçeyi çok aşamamam keşke 16gblık olsa, sizce hangisi?
gainward ve palit aynı kalitede aynı fabrikada üretiliyor biri palit diğeri gainward diye basılıyor ucuz olanı alın ventus en kötü modeldir benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,126
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri