Hayırlı olsun diyelim kazasız belasızAziz önce bildirim geldi kargoya verilmiş teslimat tarihi 29 Mayıs
geçer geçmez ise de çok bir olayı yok 1 2 belge düzenleyip mail atmak harici sıkıntı yapmayın.gümrükten geçecek mi geçmeyecek mi büyük heyecanla bekliyoruz bakalım
valla 5600 5600x en uygunu bence 1440p de.Benimki 4 haziran teslim tarihi gözüküyor. Konu dışı bir sorum olacak. İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum(i7 6700k), amd kanatında bu ekran kartı için işlemci önerebilir misiniz?. Kasam küçük olduğu için, sıvı soğutmaya geçemiyorum, artic duo ile kullanabileceğim işlemci olursa daha iyi olur. Monitörüm 2k.
Hocam dediğiniz işlemci darboğaz yapabilir. 5800x3d almayı düşüyorum undervolt yaparak hava soğutma ile verim alabilir miyim acaba? Kafamı kurcalıyor.valla 5600 5600x en uygunu bence 1440p de.
yapmaz dostum 4070 2k da tabii ki bütçeniz varsa 5800x3d olur ddr5 sistem bile olur en uygun yollusunu söyledim ben.Hocam dediğiniz işlemci darboğaz yapabilir. 5800x3d almayı düşüyorum undervolt yaparak hava soğutma ile verim alabilir miyim acaba? Kafamı kurcalıyor.
geçmezse en kötü iade edilir zaten o konuda sorun yok.Hayırlı olsun diyelim kazasız belasız
Mesaj otomatik birleştirildi:
geçer geçmez ise de çok bir olayı yok 1 2 belge düzenleyip mail atmak harici sıkıntı yapmayın.
Müşteri hizmetlerine gümrük konusunda sormuştum. Ürün geçer dedi ama 150€ üstü olduğu için +5-10k ithalat ücreti ile gelir dedi. Ben de bu dediğiniz şey avrupa ülkelerinde dışında geçerli dedim, ürün ödemesi yaparken gereken ithalat ücretleri ile ödediğimi belirttim. MH halen ısrar ederek, ekstra gümrük ödemesi yapacağımı belirttip durdu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?geçmezse en kötü iade edilir zaten o konuda sorun yok.
ben de 4070 ti veya 7900 xt almak istiyorum bu şekilde. o yüzden öğrenmek istiyorum bakalım belli olur birkaç güne
aynen 5 - 10k kart parası ödersin almaMüşteri hizmetlerine gümrük konusunda sormuştum. Ürün geçer dedi ama 150€ üstü olduğu için +5-10k ithalat ücreti ile gelir dedi. Ben de bu dediğiniz şey avrupa ülkelerinde dışında geçerli dedim, ürün ödemesi yaparken gereken ithalat ücretleri ile ödediğimi belirttim. MH halen ısrar ederek, ekstra gümrük ödemesi yapacağımı belirttip durdu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
mh'nin bilgisi yok.Müşteri hizmetlerine gümrük konusunda sormuştum. Ürün geçer dedi ama 150€ üstü olduğu için +5-10k ithalat ücreti ile gelir dedi. Ben de bu dediğiniz şey avrupa ülkelerinde dışında geçerli dedim, ürün ödemesi yaparken gereken ithalat ücretleri ile ödediğimi belirttim. MH halen ısrar ederek, ekstra gümrük ödemesi yapacağımı belirttip durdu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?