Sen daha ROG Strix ile holderi aynı anda kullanmamışsın...Çok ama çok beğeniyorum, ROG STRIX'e göre de daha fazla belirgin ışıkları var.
Anakartın da MSI olunca felaket oluyor.
100-200 TL arası bir fark varTercihimdeki olmazsa olmaz etken paradır. Bu yüzden inno3d seçerdim
İşte her kasada dik ekran kartı takma desteği yok, bu yüzden daha hoşSen daha ROG Strix ile holderi aynı anda kullanmamışsın...
Trio al geç.100-200 TL arası bir fark var
ROG' un dik duruşu ve soğutması kadar yok ama xdİşte her kasada dik ekran kartı takma desteği yok, bu yüzden daha hoş.
Ayrıca GAMING (X-Z) TRIO'yu da dik takınca efsane oluyor, ekran kartının altında da RGB ışıklar var.
Anakartı da değiştir, sendeki iyi değilevet zam gelmez ise trio alıyorum 2 hafta sonra
Üni başlıyor masraf boyumu geçiyor 1 sene kadar idare edeceğiz artık ondan sonra bu update çekerimAnakartı da değiştir, sendeki iyi değil.
X trio tartismasiz tasarimini daha çok begeniyorumMerhabalar Inno3D GeForce RTX2070 Super iChill x3 Ultra ve MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING TRIO hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Tercihinizdeki olmazsa olmaz etken nedir?
iChill e bayılıyorum benMerhabalar Inno3D GeForce RTX2070 Super iChill x3 Ultra ve MSI GeForce RTX 2070 SUPER GAMING TRIO hakkındaki düşüncelerinizi alabilirmiyim? Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Tercihinizdeki olmazsa olmaz etken nedir?