T.P.G.
80+ Titanium
Hayır.
ASRock B450M PRO4
Hayır.
bana ters bu anakart 800tl bana 500 tllki bir anakart lazım knk ben başlığı öylesine iyi mi? diye yazmıştım b450m s2h ryzen 7 2700x işini görürmüHayır.
ASRock B450M PRO4
Bir süre idare eder ama sonrasında kesinlikle değiştirin.bana ters bu anakart 800tl bana 500 tllki bir anakart lazım knk ben başlığı öylesine iyi mi? diye yazmıştım b450m s2h ryzen 7 2700x işini görürmü
knk neden değiştirmem gerekBir süre idare eder ama sonrasında kesinlikle değiştirin.
Görmez.bana ters bu anakart 800tl bana 500 tllki bir anakart lazım knk ben başlığı öylesine iyi mi? diye yazmıştım b450m s2h ryzen 7 2700x işini görürmü
Ryzen 7 2700X çok ısınan bir işlemci bu anakart ona yeterli değil.knk neden değiştirmem gerek
VRM yapıları yetersiz, uzun sürede sıkıntı yaşamamak için değiştirmeniz gerekir.knk neden değiştirmem gerek
buna en ucuz anakart ne olabilir ?? wdksjadksaVRM yapıları yetersiz, uzun sürede sıkıntı yaşamamak için değiştirmeniz gerekir.
B450M PRO4buna en ucuz anakart ne olabilir ?? wdksjadksa
taktığım gibi çalışırmı yoksa bios güncelleme yapmam gerekir mi ??B450M PRO4
Taktığın gibi çalışır.taktığım gibi çalışırmı yoksa bios güncelleme yapmam gerekir mi ??
bu mu anakart ??? ldkjdkljaskldşsajdlaj güzelmiş buysaTaktığın gibi çalışır.
Bu "ldkjdkljaskldşsajdlaj"https://www.hepsiburada.com/asrock-...450m-pro4-p-HBV00000GKRRT?magaza=Teknobiyotik
bu mu anakart ??? ldkjdkljaskldşsajdlaj güzelmiş buysa
senin pc nasıl ???Bu "ldkjdkljaskldşsajdlaj"