Her sene kaç puanla alacağı değişiyor, girebilme şansın da var girememede var. Ben bu denemeden çözmedim ama bazı denemeler gereksiz zorluyor.Yani girebilme şansım var
Her sene kaç puanla alacağı değişiyor, girebilme şansın da var girememede var. Ben bu denemeden çözmedim ama bazı denemeler gereksiz zorluyor.Yani girebilme şansım var
Kuvvetle muhtemel FYT ve sözlü çok önemli ama bunlara da MSÜ netine göre çağırılıyorsunYani girebilme şansım var
Yarınki sınavın zorluğuna bağlı bu.Arkadaşlar dönemim başında 4'lü msü denemesi aldım, ilk iki denemede 31-32 net yapıyordum şimdi ise 36-37 net yapıyorum, İnternetten alırken yorumlar dikkat ederek almıştım geneli msü sınavından daha zor olduğunu yazmıştı. Yarın yapılacak msü sınavında sizce 5-6 net daha fazla yapabilir miyim?
Umarım istenilen puanı alırım, 2019 da ea 217 puan ile alırken 2021de genel 275 puanla almış, 37 net ile 257 genel puan 238 ea puan yapmakta. Bu sene kaç puan ile çağrılır?Yarınki sınavın zorluğuna bağlı bu.
Önceki senelerin MSÜ sınavları pek zor değildi.
Biraz daha çalış.
MSÜ'ye girecek kişi sayısı hakkında bir bilgim yok.Umarım istenilen puanı alırım, 2019 da ea 217 puan ile alırken 2021de genel 275 puanla almış, 37 net ile 257 genel puan 238 ea puan yapmakta. Bu sene kaç puan ile çağrılır?
Umarım istediğini kazanırsınKuvvetle muhtemel FYT ve sözlü çok önemli ama bunlara da MSÜ netine göre çağırılıyorsun
Ben her türlü testi vs. yaptım şuan tek isteğim sağlığımın sağlığa kadar bozulmaması :d
Fiziki Yeterlilik Testi.FYT nedir?
Sir, adamsınız en güzel siz cevap buyuruyorsunuz!Fiziki Yeterlilik Testi.