Neler Yeni

🔥 MSÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Tuğra
Cesareti olan sınav sonucunu paylaşsın

Bana az önce soyle bir mesaj attılar

Ekler

• IMG-20250223-WA0000.jpg
    IMG-20250223-WA0000.jpg
    24.5 KB · Hit: 131

fruko.gzz

80+ Silver
45 net geldi, zaman olarak çok geride bitirdim sınava yapabileceğim sorular vardı baya sosyalde çalışmadığım için oradanda net geldi umarım 3 aya bu net 90 neti görür :/

Tetrx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Rauf
45 net geldi, zaman olarak çok geride bitirdim sınava yapabileceğim sorular vardı baya sosyalde çalışmadığım için oradanda net geldi umarım 3 aya bu net 90 neti görür :/
Merhaba hocam benim sizinkinden daha kötü acaba mezun musunuz ve dershane gidiyor musunuz?

Zzabuza

80+ Bronze
Şu bile olamıyorum bu bile olamıyorum diyen arkadaşların kazanmaması gerçekten yerinde olmuş. Rütbe hevesi ile yapılmamalı bu meslek

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Mehmet taş
bende neden girmiyor uyarı veriyor İsteğiniz bilgi güvenliği politikaları gereğince engellenmiştir. diye varmı bunu yaşayan acaba sınavım mı iptal edildi? bişeyde yapmadım

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emir
geçen senenin taban puanına göre hamyo geliyor. sayısalda 269 puan 293 bin sıralama. üniye gidiyorum nasıl olsa çok da önemli değil diyerek girdim sınava. deniz harp okulunun geleceğini pek sanmıyorum ama gelirse çok güzel olur. 1. sıraya deniz harp 2. sıraya hamyo yazacağım bu devirde yazılım müh mü okunur 4 sene :)

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Arif
geçen senenin taban puanına göre hamyo geliyor. sayısalda 269 puan 293 bin sıralama. üniye gidiyorum nasıl olsa çok da önemli değil diyerek girdim sınava. deniz harp okulunun geleceğini pek sanmıyorum ama gelirse çok güzel olur. 1. sıraya deniz harp 2. sıraya hamyo yazacağım bu devirde yazılım müh mü okunur 4 sene :)
DHO gelmez. Hamyo içinse sayısal puana bakma genel puana bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cesareti olan sınav sonucunu paylaşsın

Bana az önce soyle bir mesaj attılar
Forumdaki sınava girmiş ama hedefi MSÜ olan arkadaşlarımdan ricam tercih yapmasınlar. Bu üniversite için canını dişine takan bir sürü insan var. Eğer gerçekten hedefiniz bu değilse lütfen tercih yapmayın.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Emir
DHO gelmez. Hamyo içinse sayısal puana bakma genel puana bak.
genel puan da 280 küsürlerdeydi yeterli geliyor yine. bu sene sınava katılan aday sayısı azaldı puanların düşeceğini tahmin ediyor herkes fikriniz nedir

Top Bottom