Edebiyatta dökülmüşüm. Astsubay bile olamayacağızCesareti olan sınav sonucunu paylaşsın
Bana az önce soyle bir mesaj attılar
Merhaba hocam benim sizinkinden daha kötü acaba mezun musunuz ve dershane gidiyor musunuz?45 net geldi, zaman olarak çok geride bitirdim sınava yapabileceğim sorular vardı baya sosyalde çalışmadığım için oradanda net geldi umarım 3 aya bu net 90 neti görür :/
mezunMerhaba hocam benim sizinkinden daha kötü acaba mezun musunuz ve dershane gidiyor musunuz?
Bu seneki en kötü Türkçem geldi. Hem süre hem net olarak.Cesareti olan sınav sonucunu paylaşsın
İsmet Bune MigenaCesareti olan sınav sonucunu paylaşsın
DHO gelmez. Hamyo içinse sayısal puana bakma genel puana bak.geçen senenin taban puanına göre hamyo geliyor. sayısalda 269 puan 293 bin sıralama. üniye gidiyorum nasıl olsa çok da önemli değil diyerek girdim sınava. deniz harp okulunun geleceğini pek sanmıyorum ama gelirse çok güzel olur. 1. sıraya deniz harp 2. sıraya hamyo yazacağım bu devirde yazılım müh mü okunur 4 sene![]()
Forumdaki sınava girmiş ama hedefi MSÜ olan arkadaşlarımdan ricam tercih yapmasınlar. Bu üniversite için canını dişine takan bir sürü insan var. Eğer gerçekten hedefiniz bu değilse lütfen tercih yapmayın.Cesareti olan sınav sonucunu paylaşsın
genel puan da 280 küsürlerdeydi yeterli geliyor yine. bu sene sınava katılan aday sayısı azaldı puanların düşeceğini tahmin ediyor herkes fikriniz nedirDHO gelmez. Hamyo içinse sayısal puana bakma genel puana bak.